İyi Hoş da Golü Kim Atacak?

SPOR 28.02.2021 - 15:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

İyi Hoş da Golü Kim Atacak?

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ben yine en sonda söyleyeceğim şeyi en başta söyleyeyim, Mesut Bakkal bana göre yine yanlış bir kadro ile çıktı Galatasaray karşısına. Hocanın kafasında ilk yarı oyunu tutayım, ikinci yarı yapacağım değişikliklerle skora gideyim düşüncesi vardı, ama Erzurumspor bunu defalarca denedi ve her seferinde sonuç mağlubiyet oldu. Sen doğru kadroyla çık, doğru oyunu oyna, yine yenilirsen yenil, kim sana ne diyebilir? Sen ilk 45 dakikayı 2-0 geride kapattıktan sonra ikinci yarı oyuna kimi alırsan al ne fark eder? Senin karşındaki takım Galatasaray!   Gol kaçırma yarışması mı oynuyorsunuz?   Erzurumspor'da yeni bir huy baş gösterdi, gol kaçırmak! Futbolcular en çok golü kim kaçırır yarışmasında sanki! Arkadaş öyle goller kaçırıyorsunuz ki insanlar saç baş yoluyor! Takımın bir golcüsü yok onu anladık, şimdi kimse kalkıp Gomes iyi oyuncu, iyi golcü, sadece şanssız, sahip çıkalım, destek verelim edebiyatı yapmasın! Erzurumspor kreş değil arkadaş! Bir değil beş değil adamın golcülükle alakası yok, bana ne geldiği yerde goller attıysa, bana Erzurumspor'da ne yapıyor o lazım! Mesut Bakkal'ın yerinde olsam Gomes'e bir daha forma vermem. ( Adaletli olmak bunu gerektirir.) Peki ya diğerleri mesela Aatıf Chahechouhe, yahu kardeşim iyi oynuyorsun, bu takımın kaptanısın, ama bu takımın sahibi değilsin! Bu kadar bencillik olmaz! Vurduğun her top dağa taşa gidiyor, hala deniyorsun! Bugün şutu değil pası denesen Erzurumspor'un gol ya da goller bulması işten bile değil di.   Bazı isimleri kulübeye çekme zamanı geldi.   Tıpkı Gomes konusunda olduğu gibi Adolphe Teikeu'nun da dinlenmesi gerekiyor, yaptığı kırkı aştı artık, yenilen golde pozisyon bana göre de ofsayt ama adamını neden bırakıyorsun? sen pozisyona devam et hakem ofsayt çalmazsa İtirazını yaparsın. Bence Leo Schwechlen'i stopere monte edip sol kanadı da devre arasında takıma kazandırılan Zakarya Bergdich'e emanet etme zamanı çoktan geldi. Çünkü aksayan yönlere önlem alınmadığı sürece Erzurumspor sıkıntı çekmeye devam edecek. Umarım Mesut Hoca da bunun farkına bir an önce varır. Galatasaray'a mağlup olmak olası bir durum, üzerinde fazla durmaya gerek yok.(Hatalardan ders çıkarmak kaydıyla.) Şimdi hafta içinde oynanacak Karagümrük maçına odaklanmak gerekiyor, o maç Erzurumspor için hayati önem taşıyor, yani Karagümrük maçının bahanesi yok, Erzurumspor o maçı ya kazanacak ya kazanacak!

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ben yine en sonda söyleyeceğim şeyi en başta söyleyeyim, Mesut Bakkal bana göre yine yanlış bir kadro ile çıktı Galatasaray karşısına. Hocanın kafasında ilk yarı oyunu tutayım, ikinci yarı yapacağım değişikliklerle skora gideyim düşüncesi vardı, ama Erzurumspor bunu defalarca denedi ve her seferinde sonuç mağlubiyet oldu. Sen doğru kadroyla çık, doğru oyunu oyna, yine yenilirsen yenil, kim sana ne diyebilir? Sen ilk 45 dakikayı 2-0 geride kapattıktan sonra ikinci yarı oyuna kimi alırsan al ne fark eder? Senin karşındaki takım Galatasaray!

 

Gol kaçırma yarışması mı oynuyorsunuz?

 

Erzurumspor'da yeni bir huy baş gösterdi, gol kaçırmak! Futbolcular en çok golü kim kaçırır yarışmasında sanki! Arkadaş öyle goller kaçırıyorsunuz ki insanlar saç baş yoluyor! Takımın bir golcüsü yok onu anladık, şimdi kimse kalkıp Gomes iyi oyuncu, iyi golcü, sadece şanssız, sahip çıkalım, destek verelim edebiyatı yapmasın! Erzurumspor kreş değil arkadaş! Bir değil beş değil adamın golcülükle alakası yok, bana ne geldiği yerde goller attıysa, bana Erzurumspor'da ne yapıyor o lazım! Mesut Bakkal'ın yerinde olsam Gomes'e bir daha forma vermem. ( Adaletli olmak bunu gerektirir.) Peki ya diğerleri mesela Aatıf Chahechouhe, yahu kardeşim iyi oynuyorsun, bu takımın kaptanısın, ama bu takımın sahibi değilsin! Bu kadar bencillik olmaz! Vurduğun her top dağa taşa gidiyor, hala deniyorsun! Bugün şutu değil pası denesen Erzurumspor'un gol ya da goller bulması işten bile değil di.

 

Bazı isimleri kulübeye çekme zamanı geldi.

 

Tıpkı Gomes konusunda olduğu gibi Adolphe Teikeu'nun da dinlenmesi gerekiyor, yaptığı kırkı aştı artık, yenilen golde pozisyon bana göre de ofsayt ama adamını neden bırakıyorsun? sen pozisyona devam et hakem ofsayt çalmazsa İtirazını yaparsın. Bence Leo Schwechlen'i stopere monte edip sol kanadı da devre arasında takıma kazandırılan Zakarya Bergdich'e emanet etme zamanı çoktan geldi. Çünkü aksayan yönlere önlem alınmadığı sürece Erzurumspor sıkıntı çekmeye devam edecek. Umarım Mesut Hoca da bunun farkına bir an önce varır. Galatasaray'a mağlup olmak olası bir durum, üzerinde fazla durmaya gerek yok.(Hatalardan ders çıkarmak kaydıyla.) Şimdi hafta içinde oynanacak Karagümrük maçına odaklanmak gerekiyor, o maç Erzurumspor için hayati önem taşıyor, yani Karagümrük maçının bahanesi yok, Erzurumspor o maçı ya kazanacak ya kazanacak!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.