Kahraman şehit Fethi Sekin için mevlit okutuldu

BÖLGE 05.01.2018 - 14:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Kahraman şehit Fethi Sekin için mevlit okutuldu

Geçtiğimiz yıl bugün İzmir Adliyesi önünde, teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin için mevlit okutuldu.
Erzurumsonhaber / Erzurum - 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi'ne saldıran bölücü terör örgütü üyeleri ile çatışmaya giren, teröristleri etkisiz hale getirip onlarca insanın canını kurtaran Polis memuru Fethi Sekin şehit düşmüştü. Kahramanca şehit düşen Fethi Sekin’in sene-i devriyesinde memleketi Elazığ'da İzzetpaşa Camiinde mevlit okutuldu. Daha sonra İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, şehitler için dua etti. Programa, Vali Çetin Oktay Kaldırım, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Komutanı Necip Çakırcıoğlu, STK, siyasi parti temsilcileri, askeri ve emniyet personeli, şehidin kardeşi Ahmet Sekin, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit sonrası kılınan Cuma namazının ardından gül suyu ve lokum dağıtıldı.
Geçtiğimiz yıl bugün İzmir Adliyesi önünde, teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin için mevlit okutuldu.

Erzurumsonhaber / Erzurum - 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi'ne saldıran bölücü terör örgütü üyeleri ile çatışmaya giren, teröristleri etkisiz hale getirip onlarca insanın canını kurtaran Polis memuru Fethi Sekin şehit düşmüştü. Kahramanca şehit düşen Fethi Sekin’in sene-i devriyesinde memleketi Elazığ'da İzzetpaşa Camiinde mevlit okutuldu. Daha sonra İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, şehitler için dua etti.


Programa, Vali Çetin Oktay Kaldırım, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Komutanı Necip Çakırcıoğlu, STK, siyasi parti temsilcileri, askeri ve emniyet personeli, şehidin kardeşi Ahmet Sekin, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Mevlit sonrası kılınan Cuma namazının ardından gül suyu ve lokum dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.