Kar yağışına hazırlıksız yakalandılar

İLÇELER 20.04.2019 - 18:54, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Kar yağışına hazırlıksız yakalandılar

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Şenkaya ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.    İlçe sakinleri, aniden bastıran kar yağışına hazırlıksız yakalandı. Bazı vatandaşlar, "Baharı beklerken kış geri geldi" dedi. Merada yaylaya giden büyükbaş hayvanlar ise kar yağışı nedeniyle ahırlara geri götürüldü.    Kış lastiklerini değiştiren bazı sürücüler kar yağışı karşısında zor anlar yaşadı. İnşaat sektöründe çalışanlar ise "Bu sene bir türlü yaz gelmek bilmedi. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadık" dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Şenkaya ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. 


  İlçe sakinleri, aniden bastıran kar yağışına hazırlıksız yakalandı. Bazı vatandaşlar, "Baharı beklerken kış geri geldi" dedi. Merada yaylaya giden büyükbaş hayvanlar ise kar yağışı nedeniyle ahırlara geri götürüldü. 


  Kış lastiklerini değiştiren bazı sürücüler kar yağışı karşısında zor anlar yaşadı. İnşaat sektöründe çalışanlar ise "Bu sene bir türlü yaz gelmek bilmedi. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadık" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.