Kazada ölen 5 kişiden 4'ünün kimlikleri belirlendi

İLÇELER 14.05.2018 - 11:07, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Kazada ölen 5 kişiden 4'ünün kimlikleri belirlendi

Erzurum’un Çat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişiden 4'ünün kimlikleri belirlendi.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Kaza, saat 06.00 sıralarında Erzurum'un Çat ilçesinin 10'uncu kilometresindeki Parmaksız köyü mevkiinde meydana geldi. 34 SR 7769 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 25 ED 535 panelvan tipi araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 1'i çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı. Kaza sonrası savaş alanına dönen olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralıların kurtarılması için ekipler yoğun çaba sarf etti. Yaralılar Erzurum'daki hastanelerde tedavi altına alındı.      Ölenlerin kimlikleri belirlendi    Kazada hayatını kaybedenlerin Bingöl Karlıova nüfusuna kayıtlı otomobil sürücüsü Serdar Yasin, kız kardeşi Songül Coşkun, yeğeni çocuk Umut Coşkun, yengesi Binnaz Yasin olduğu tespit edildi. Diğer 1 kişinin kimliği belirlenmeye çalışılıyor.    Öte yandan, hayatını kaybedenlerin İstanbul’dan Karlıova’ya Şefika Yasin’in cenazesi için geldikleri ve defin işlemlerini tamamladıktan sonra geri dönüş yolunda kaza geçirdikleri belirtildi.    Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor. 
Erzurum’un Çat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişiden 4'ünün kimlikleri belirlendi.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Kaza, saat 06.00 sıralarında Erzurum'un Çat ilçesinin 10'uncu kilometresindeki Parmaksız köyü mevkiinde meydana geldi. 34 SR 7769 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 25 ED 535 panelvan tipi araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 1'i çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı. Kaza sonrası savaş alanına dönen olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralıların kurtarılması için ekipler yoğun çaba sarf etti. Yaralılar Erzurum'daki hastanelerde tedavi altına alındı. 
 


  Ölenlerin kimlikleri belirlendi 


  Kazada hayatını kaybedenlerin Bingöl Karlıova nüfusuna kayıtlı otomobil sürücüsü Serdar Yasin, kız kardeşi Songül Coşkun, yeğeni çocuk Umut Coşkun, yengesi Binnaz Yasin olduğu tespit edildi. Diğer 1 kişinin kimliği belirlenmeye çalışılıyor. 


  Öte yandan, hayatını kaybedenlerin İstanbul’dan Karlıova’ya Şefika Yasin’in cenazesi için geldikleri ve defin işlemlerini tamamladıktan sonra geri dönüş yolunda kaza geçirdikleri belirtildi. 


  Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.