Köprüköy jandarma trafik timleri öğrencilere seminer verdi

İLÇELER 25.12.2018 - 15:12, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Köprüköy jandarma trafik timleri öğrencilere seminer verdi

Erzurum’un Köprüköy ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik timlerince öğrencilere eğitim semineri verildi.
 Erzurumsonhaber / Erzurum -  Köprüköy İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timleri, Erzurum’un Pasinler, Köprüköy, Horasan ve Narman ilçelerinde eğitim ve öğrenim gören öğrencilere eğitim semineri verdi. Eğitim seminerinde öğrencilere emniyet kemerinin önemine de dikkat çeken trafik timleri, olası bir kaza anında emniyet kemerinin araçtaki insanları yaşama ve sevdiklerine bağladığı gibi hayat kurtardığı belirtildi.    Jandarma Trafik Timlerince öğrencilere verilen eğitim semineri sonrası Trafik Dedektif unvanı kartı ve broşürler verildi. 
Erzurum’un Köprüköy ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik timlerince öğrencilere eğitim semineri verildi.

 Erzurumsonhaber / Erzurum -  Köprüköy İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timleri, Erzurum’un Pasinler, Köprüköy, Horasan ve Narman ilçelerinde eğitim ve öğrenim gören öğrencilere eğitim semineri verdi. Eğitim seminerinde öğrencilere emniyet kemerinin önemine de dikkat çeken trafik timleri, olası bir kaza anında emniyet kemerinin araçtaki insanları yaşama ve sevdiklerine bağladığı gibi hayat kurtardığı belirtildi. 


  Jandarma Trafik Timlerince öğrencilere verilen eğitim semineri sonrası Trafik Dedektif unvanı kartı ve broşürler verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.