Köyün yakınlarında yiyecek arayan domuz sürüsü görüntülendi

İLÇELER 10.02.2020 - 13:47, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Köyün yakınlarında yiyecek arayan domuz sürüsü görüntülendi

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Olur ilçesi Şalpazarı köyü mevkinde domuz sürüsü yiyecek aramak için yola indi.      Doğada yiyecek bulmakta zorlanan domuz sürüleri, köy merkezlerine kadar inmeye başladı. Olur ilçesinde bulunan Şalpazarı köyünde 44 tane yaban domuzu yiyecek ararken o anları Selami Koçak isimli vatandaş cep telefonuyla görüntüledi.    Koçak, ilk defa bu kadar kalabalık bir domuz sürüsüne rastladığını söyledi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Olur ilçesi Şalpazarı köyü mevkinde domuz sürüsü yiyecek aramak için yola indi.   


  Doğada yiyecek bulmakta zorlanan domuz sürüleri, köy merkezlerine kadar inmeye başladı. Olur ilçesinde bulunan Şalpazarı köyünde 44 tane yaban domuzu yiyecek ararken o anları Selami Koçak isimli vatandaş cep telefonuyla görüntüledi. 


  Koçak, ilk defa bu kadar kalabalık bir domuz sürüsüne rastladığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.