Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Doğu Ekspresi ile Kars’a geçti

SİYASET 23.02.2020 - 10:22, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Doğu Ekspresi ile Kars’a geçti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Doğu Ekspresi ile Kars’a gitmek üzere hava yolu ile Erzurum’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tren ile Kars’a geçti.      Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Erzurum Havalimanı'nda Erzurum Valisi Okay Memiş, eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Şahin karşıladı. Bakan Ersoy yemek programının ardından İstasyon binasına gelerek burada oluşturan Gar Müzesi'ni gezdi. Müzede yer alan tarihi eşyaları inceleyen Bakan Ersoy daha sonra şeref defterini imzaladı.    Son zamanlarda halkın yoğun ilgisini gören Doğu Ekspresi treni ile Kars’a hareket eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Erzurum Valisi Okay Memiş uğurladı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Doğu Ekspresi ile Kars’a gitmek üzere hava yolu ile Erzurum’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tren ile Kars’a geçti.   


  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Erzurum Havalimanı'nda Erzurum Valisi Okay Memiş, eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Şahin karşıladı. Bakan Ersoy yemek programının ardından İstasyon binasına gelerek burada oluşturan Gar Müzesi'ni gezdi. Müzede yer alan tarihi eşyaları inceleyen Bakan Ersoy daha sonra şeref defterini imzaladı. 


  Son zamanlarda halkın yoğun ilgisini gören Doğu Ekspresi treni ile Kars’a hareket eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Erzurum Valisi Okay Memiş uğurladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.