Milletvekili Aydemir ekonomi gündemini değerlendirdi

SİYASET 05.10.2021 - 21:47, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Milletvekili Aydemir ekonomi gündemini değerlendirdi

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, ihracatta aylık bazda "Cumhuriyet tarihinde ilk kez aylık 20 milyar dolar eşiğinin aşıldığı" açıklamasının, geleceğe dair ümitvar olunması gerektiğini ortaya koyduğunu söyledi.    Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, bu rakamın, üretim, yatırım ve istihdam demek olduğunu belirterek, "AK Parti olarak sadece ülkemizi kalkındırma hedefine kilitlenmiş bir kadroyuz" diye konuştu.      "Kürt'ün sorunu PKK"    Milletvekili Aydemir, Bingöl'ün Genç ilçesinde yaşanan elektrik arızasının tamirine giden iki işçinin PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olduğunu anımsatarak, "Gencecik insanları, bomba ile katlettiler, özel bir firmada elektrik işçisi olarak çalışıyor bunlar. Kürt'ün sorunu PKK" ifadelerini kullandı.      Enflasyon ve Tarım Kredi Marketleri    Açıklanan enflasyon rakamları ve Tarım Kredi Kooperatiflerinin marketlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aydemir, "Dünyadaki gelişmelere dönük ortaya çıkan birtakım menfi hadiseler var. Ancak ara yerde faydacı bir kesim, bu halden istifade etmeye çalışan fırsatçılar var. Bunlara mani olabilmek için, hakiki fiyatlar ortaya çıksın diye bu neviden marketlere ihtiyaç var. Millet, fırsatçılardan rahatsız. Enflasyon rakamlarına bunlar yansıyor. Böyle olunca, sahici rakamlar ortaya çıksın diye mutlaka bu neviden ilave tedbirler koymak lazım, bunlar da yapılıyor. İnşallah yakın zamanda sahici rakamlarla beraber millet çok daha rahat edecek" değerlendirmesinde bulundu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, ihracatta aylık bazda "Cumhuriyet tarihinde ilk kez aylık 20 milyar dolar eşiğinin aşıldığı" açıklamasının, geleceğe dair ümitvar olunması gerektiğini ortaya koyduğunu söyledi. 


  Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, bu rakamın, üretim, yatırım ve istihdam demek olduğunu belirterek, "AK Parti olarak sadece ülkemizi kalkındırma hedefine kilitlenmiş bir kadroyuz" diye konuştu. 


 
  "Kürt'ün sorunu PKK" 


  Milletvekili Aydemir, Bingöl'ün Genç ilçesinde yaşanan elektrik arızasının tamirine giden iki işçinin PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olduğunu anımsatarak, "Gencecik insanları, bomba ile katlettiler, özel bir firmada elektrik işçisi olarak çalışıyor bunlar. Kürt'ün sorunu PKK" ifadelerini kullandı. 


 
  Enflasyon ve Tarım Kredi Marketleri 


  Açıklanan enflasyon rakamları ve Tarım Kredi Kooperatiflerinin marketlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aydemir, "Dünyadaki gelişmelere dönük ortaya çıkan birtakım menfi hadiseler var. Ancak ara yerde faydacı bir kesim, bu halden istifade etmeye çalışan fırsatçılar var. Bunlara mani olabilmek için, hakiki fiyatlar ortaya çıksın diye bu neviden marketlere ihtiyaç var. Millet, fırsatçılardan rahatsız. Enflasyon rakamlarına bunlar yansıyor. Böyle olunca, sahici rakamlar ortaya çıksın diye mutlaka bu neviden ilave tedbirler koymak lazım, bunlar da yapılıyor. İnşallah yakın zamanda sahici rakamlarla beraber millet çok daha rahat edecek" değerlendirmesinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.