Miniklerden evde kal çağrısı

ERZURUM 27.03.2020 - 18:15, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Miniklerden evde kal çağrısı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Kocatepe ilkokulu 1. Sınıf öğrencileri evlerinde hazırladıkları görsellerle evde kal çağrısı yaptılar.      Bütün dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Korona virüsünden korunmak için devletimizin isteği olan evde kal Türkiye çağrısına bir destek de ilkokul 1. sınıf öğrencilerinden geldi. Okulların tatil olmasından dolayı evlerinde olan öğrenciler, kendi evlerinde yaptıkları görsellerle evde kal çağrısı yapan minikler, görsellerini öğretmenlerine ilettiler. Sınıf öğretmeni de öğrencilerinden gelen görselleri birleştirerek evde kal klibi şeklinde düzenleyerek virüsten daha az etkilenmek için Türkiye'ye çağrıda bulundu.    Okulun bu etkinliğinden velilerinde çok memnun oldukları belirtildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Kocatepe ilkokulu 1. Sınıf öğrencileri evlerinde hazırladıkları görsellerle evde kal çağrısı yaptılar.   


  Bütün dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Korona virüsünden korunmak için devletimizin isteği olan evde kal Türkiye çağrısına bir destek de ilkokul 1. sınıf öğrencilerinden geldi. Okulların tatil olmasından dolayı evlerinde olan öğrenciler, kendi evlerinde yaptıkları görsellerle evde kal çağrısı yapan minikler, görsellerini öğretmenlerine ilettiler. Sınıf öğretmeni de öğrencilerinden gelen görselleri birleştirerek evde kal klibi şeklinde düzenleyerek virüsten daha az etkilenmek için Türkiye'ye çağrıda bulundu. 


  Okulun bu etkinliğinden velilerinde çok memnun oldukları belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.