Ne olacak bu Erzurumspor'un hali?

SPOR 23.12.2020 - 19:57, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ne olacak bu Erzurumspor'un hali?

Erzurumsonhaber / Erzurum - Size tatlı dille konuştuk olmadı, destek verdik olmadı, eleştirdik olmadı, geriye sadece sövmek kaldı. O da bize yakışmaz!   Ama bir iki kelam etmeden geçersek buna da gönül razı olmaz. Yahu siz ne laftan anlamaz insanlarsınız, siz ne futbol acizi insanlarsınız, siz futbolcu lisansını kasaptan mı yoksa manavdan mı aldınız? Siz futbolcu falan değilsiniz! futbol topunu görseniz bomba diye karakola götürürsünüz! Nedir bu sizden çektiğimiz? Bize Allah'tan reva mısınız? Ama sizin de bir suçunuz yok! Hayatınızda Süper Lig mi gördünüz? Sizi bu takıma alana, sizi Süper Lig'e layık görene sormak lazım! Hani hatalarından ders alan, ilk 10 için takım kuranlar var ya işte onlara...   Ne olacak bu Erzurumspor'un hali?   Evet ben de merak ediyorum, ne olacak bu Erzurumspor'un hali? Erzurumspor nereye koşuyor? Ne yapmaya çalışıyor, şimdi hangi hoca gelecek bu takıma ve neden gelecek? Halihazırda Hüseyin Çimşir'in kadro yetersiz dediği için gönderildiği bir ortamda. Yoksa siz gelen hocanın bu takımdaki bu futbol fukarası adamlarla çalışacağını mı düşünüyorsunuz? Eğer öyle düşünüyorsanız baştan söyleyeyim yine yanlış yoldasınız ve o yolun sonu da ne yazık ki yine Ptt 1. Lig! Kimse bize kızmasın, gerçekler acı da olsa bunlar. Bakın sizi sadece Hoca kurtarmaz. Bu takıma eli yüzü düzgün en az 10 tane üst düzey futbolcu almanız lazım. Nereden bulursunuz bilemem, ama a l a c a k s ı n ı z! Aksini düşünen varsa alsın ceketini gitsin bu kulüpten, bir dakika dahi durmasın...!   Sedat Yogurtcu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Size tatlı dille konuştuk olmadı, destek verdik olmadı, eleştirdik olmadı, geriye sadece sövmek kaldı. O da bize yakışmaz!

 

Ama bir iki kelam etmeden geçersek buna da gönül razı olmaz. Yahu siz ne laftan anlamaz insanlarsınız, siz ne futbol acizi insanlarsınız, siz futbolcu lisansını kasaptan mı yoksa manavdan mı aldınız? Siz futbolcu falan değilsiniz! futbol topunu görseniz bomba diye karakola götürürsünüz!


Nedir bu sizden çektiğimiz? Bize Allah'tan reva mısınız? Ama sizin de bir suçunuz yok! Hayatınızda Süper Lig mi gördünüz? Sizi bu takıma alana, sizi Süper Lig'e layık görene sormak lazım! Hani hatalarından ders alan, ilk 10 için takım kuranlar var ya işte onlara...

 

Ne olacak bu Erzurumspor'un hali?

 

Evet ben de merak ediyorum, ne olacak bu Erzurumspor'un hali? Erzurumspor nereye koşuyor? Ne yapmaya çalışıyor, şimdi hangi hoca gelecek bu takıma ve neden gelecek? Halihazırda Hüseyin Çimşir'in kadro yetersiz dediği için gönderildiği bir ortamda. Yoksa siz gelen hocanın bu takımdaki bu futbol fukarası adamlarla çalışacağını mı düşünüyorsunuz? Eğer öyle düşünüyorsanız baştan söyleyeyim yine yanlış yoldasınız ve o yolun sonu da ne yazık ki yine Ptt 1. Lig! Kimse bize kızmasın, gerçekler acı da olsa bunlar. Bakın sizi sadece Hoca kurtarmaz. Bu takıma eli yüzü düzgün en az 10 tane üst düzey futbolcu almanız lazım. Nereden bulursunuz bilemem, ama a l a c a k s ı n ı z! Aksini düşünen varsa alsın ceketini gitsin bu kulüpten, bir dakika dahi durmasın...!

 

Sedat Yogurtcu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.