Öğrencilere kıyafet yardımı

BÖLGE 19.12.2017 - 08:45, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Öğrencilere kıyafet yardımı

Erzincan'ın Geçit Beldesinde bulunan Munzur İlk ve Ortaokulu Müdürü Gürsel Güzel'in başlattığı kampanyaya destek veren giyim firması, 603 öğrenciye kışlık giysi ve ayakkabı yardımında bulundu. Gönderilen yardımlar ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Okul Müdürü Gürsel Güzel, kış ayında maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için başlattıkları yardım kampanyasına ilk desteğin geldiğini söyledi. Ulusal bir giyim firması 89 anaokulu, 262 ilkokul ve 234 ortaokul, 18 'de okul bünyesinde çalışan işkur personel çocukları olmak üzere toplam 603 öğrenci için 150 koliden oluşan giysi ve bot yardımında bulundu. Yardım kolileri Erzincan'ın Geçit Beldesinde bulunan Munzur İlk ve Ortaokulu'na ulaştı.  Gönderilen yardım malzemeleri, öğrencilere dağıtan Okul Müdürü Gürsel Güzel, "Yardımlaşma ve yardımseverlik, önemli ve yaygın bir toplumsal değerdir. Toplumun bireyleri arasında yardımlaşma ve paylaşma davranışı gelişmişse o toplumun fertleri millet olma duygusunu gönülden yaşayabiliyor demektir. Bizde öğretmenlerimizle birlikte bu bilinç ışında hareket ederek öğrencilerimiz için kışlık giysi ve bot yardımı talebinde bulunduk. Yardım talebimiz kısa zamanda karşılık buldu.Öğrencilerimizi tepeden tırnağa giydirdik,bu hediye poşetinde bot,mont,pantolon,kazak,penye,gömlek,çorap mevcut olup bütün öğrencilerimizin giyim konusunda kışa eksiksiz girmesi sağlanmış oldu. Toplamda 603 öğrencimizin kışlık giysi ve bot ihtiyacı karşılandı. Bizlere bu konuda yardımcı olan herkese öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum" dedi.
Erzincan'ın Geçit Beldesinde bulunan Munzur İlk ve Ortaokulu Müdürü Gürsel Güzel'in başlattığı kampanyaya destek veren giyim firması, 603 öğrenciye kışlık giysi ve ayakkabı yardımında bulundu. Gönderilen yardımlar ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Okul Müdürü Gürsel Güzel, kış ayında maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için başlattıkları yardım kampanyasına ilk desteğin geldiğini söyledi. Ulusal bir giyim firması 89 anaokulu, 262 ilkokul ve 234 ortaokul, 18 'de okul bünyesinde çalışan işkur personel çocukları olmak üzere toplam 603 öğrenci için 150 koliden oluşan giysi ve bot yardımında bulundu. Yardım kolileri Erzincan'ın Geçit Beldesinde bulunan Munzur İlk ve Ortaokulu'na ulaştı. 


Gönderilen yardım malzemeleri, öğrencilere dağıtan Okul Müdürü Gürsel Güzel, "Yardımlaşma ve yardımseverlik, önemli ve yaygın bir toplumsal değerdir. Toplumun bireyleri arasında yardımlaşma ve paylaşma davranışı gelişmişse o toplumun fertleri millet olma duygusunu gönülden yaşayabiliyor demektir. Bizde öğretmenlerimizle birlikte bu bilinç ışında hareket ederek öğrencilerimiz için kışlık giysi ve bot yardımı talebinde bulunduk. Yardım talebimiz kısa zamanda karşılık buldu.Öğrencilerimizi tepeden tırnağa giydirdik,bu hediye poşetinde bot,mont,pantolon,kazak,penye,gömlek,çorap mevcut olup bütün öğrencilerimizin giyim konusunda kışa eksiksiz girmesi sağlanmış oldu. Toplamda 603 öğrencimizin kışlık giysi ve bot ihtiyacı karşılandı. Bizlere bu konuda yardımcı olan herkese öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.