Oltu Belediyesi Okul Bahçelerinin onarım ve bakımını yapıyor

İLÇELER 23.08.2019 - 14:07, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu Belediyesi Okul Bahçelerinin onarım ve bakımını yapıyor

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Oltu’da okullar açılmadan önce  Okul Bahçelerin parke taşı ve biten yabani otların biçilmesini yapıyor.      Oltu Belediye Başkan vekili Ayşe Karaca, bir bayan titizliği ile yapılan işleri yerinde kontrol ediyor.    Oltu Belediye Başkan vekili Ayşe Karaca, “Oltu Belediyesi olarak eğitime önem gösteriyoruz. Okullarımız açılmadan önce bakım ve onarım işlerini bir an önce yapıyoruz. Eğitim yuvalarımızın düzgün ve temiz olmalıdır geleceğimiz teminatı çocuklarımızın rahat bir eğitim almaları için Belediye olarak bizlere düşen görevlerimizi mesai saati gözetmeksizin yapmaya çalışıyoruz. Büyük bir özveri ile çalışan personelime teşekkür ederim” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Oltu’da okullar açılmadan önce  Okul Bahçelerin parke taşı ve biten yabani otların biçilmesini yapıyor. 

 
  Oltu Belediye Başkan vekili Ayşe Karaca, bir bayan titizliği ile yapılan işleri yerinde kontrol ediyor. 


  Oltu Belediye Başkan vekili Ayşe Karaca, “Oltu Belediyesi olarak eğitime önem gösteriyoruz. Okullarımız açılmadan önce bakım ve onarım işlerini bir an önce yapıyoruz. Eğitim yuvalarımızın düzgün ve temiz olmalıdır geleceğimiz teminatı çocuklarımızın rahat bir eğitim almaları için Belediye olarak bizlere düşen görevlerimizi mesai saati gözetmeksizin yapmaya çalışıyoruz. Büyük bir özveri ile çalışan personelime teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.