Ot toplamaya giden adamdan 13 gündür haber alınamıyor

İLÇELER 05.06.2021 - 10:39, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ot toplamaya giden adamdan 13 gündür haber alınamıyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da çaşır toplamak için dağa çıkan kişiden 13 gündür haber alınamıyor. Arama çalışmaları aralıksız sürüyor.      Erzurum’un Uzundere ilçesi Muratefendi Mahallesi’nde yaşayan yüzde 51 zihinsel engelli Ahmet Korkmaz (56) 13 gün önce evinden çaşır toplamak için çıktı. Mahalleye yakın bir dağa çıkan Korkmaz’dan o saatten sonra bir daha haber alınamadı. Ailesinin ihbarı üzerine AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı.    13 gündür haber alınamayan Korkmaz’ı arama çalışmaları yöre halkının da desteğiyle devam ediyor. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da çaşır toplamak için dağa çıkan kişiden 13 gündür haber alınamıyor. Arama çalışmaları aralıksız sürüyor.   


  Erzurum’un Uzundere ilçesi Muratefendi Mahallesi’nde yaşayan yüzde 51 zihinsel engelli Ahmet Korkmaz (56) 13 gün önce evinden çaşır toplamak için çıktı. Mahalleye yakın bir dağa çıkan Korkmaz’dan o saatten sonra bir daha haber alınamadı. Ailesinin ihbarı üzerine AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı. 


  13 gündür haber alınamayan Korkmaz’ı arama çalışmaları yöre halkının da desteğiyle devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.