Pasinler’de İbrahim Hakkı Hazretlerinin hayatı anlatıldı

İLÇELER 10.03.2018 - 10:32, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Pasinler’de İbrahim Hakkı Hazretlerinin hayatı anlatıldı

Erzurum Hasankaleli İbrahim Hakkı Hazretlerinin hayatı Pasinler Kültür Sitesinde öğrencilere anlatıldı.
Erzurum son haber / Erzurum - Pasinler İbrahim Hakkı İlkokulu ve Pasinler İbrahim Hakkı Hazretleri Vakfının ortaklaşa hazırlamış oldukları İbrahim Hakkı Hazretlerinin hayatı programı Pasinler Kültür sitesinde öğrencilere anlatıldı.    Programda öğrenciler tarafından İbrahim Hakkı Hazretlerinin hayatını anlatan temsili tiyatro gösterimi ve semazen gösterimleri öğrencilerin büyük beğenisini aldı. 
Erzurum Hasankaleli İbrahim Hakkı Hazretlerinin hayatı Pasinler Kültür Sitesinde öğrencilere anlatıldı.

Erzurum son haber / Erzurum - Pasinler İbrahim Hakkı İlkokulu ve Pasinler İbrahim Hakkı Hazretleri Vakfının ortaklaşa hazırlamış oldukları İbrahim Hakkı Hazretlerinin hayatı programı Pasinler Kültür sitesinde öğrencilere anlatıldı. 


  Programda öğrenciler tarafından İbrahim Hakkı Hazretlerinin hayatını anlatan temsili tiyatro gösterimi ve semazen gösterimleri öğrencilerin büyük beğenisini aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.