Pasinler TSO’dan Başkan Sertoğlu’na hizmet teşekkürü

İLÇELER 03.11.2017 - 10:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Pasinler TSO’dan Başkan Sertoğlu’na hizmet teşekkürü

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Ayrancı, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’na ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Erzurum Son Haber /  Erzurum - Başkan Ayrancı, “İlçemiz son yılların en iyi hizmetlerini alıyor” dedi.   Pasinler’de yaptığı önemli yatırım ve hizmetlerle her kesimden insanın takdirini kazanan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nun bu çabası karşılıksız kalmıyor. Sivil kitle örgütleri tarafından da takdir edilen Başkan Ünsal Sertoğlu, köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra özellikle vatandaşların övgüsüne mashar oluyor. Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Ayrancı’da Başkan Ünsal Sertoğlu’na yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.   Pasinler’in son yıllarda önemli hizmetler aldığını söyleyen Başkan Ayrancı, son olarak ilçede temeli atılan 100 yataklı termal tesis ve metruk yapıların yıkılarak temizlenmesinin çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Ayrancı,” Yöresel ürünler çarşısı, yeni küçük sanayi sitesi, kentsel dönüşüm projesi, Pasinler deresinin ıslah edilmesi çok büyük hizmetlerdir. Biz ilçemizin her geçen gün geliştiğini ve değiştiğini görüyoruz. Bu hizmetlerde Başkan Ünsal Sertoğlu’nun emeği büyüktür. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.   Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Ayrancı’nın ziyaretinden ve övgü dolu sözlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkan Sertoğlu, “Göreve geldiğimizden bu güne kadar Pasinler’in layık olduğu yere gelmesi için büyük çaba gösteriyoruz. Vatandaşlarımız yaptığımız hizmetleri takdir ediyor. Bu da bizim daha büyük şevkle çalışmamızı sağlıyor. Marifet iltifata tabidir. Çöpü toplanamayan bir ilçeden modern bir ilçeye kavuşuyoruz. Daha da önemli hizmetlerimiz olacak. Bende Başkan Hikmet Ayrancı’ya takdirinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Ayrancı, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’na ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Erzurum Son Haber /  Erzurum - Başkan Ayrancı, “İlçemiz son yılların en iyi hizmetlerini alıyor” dedi.

 

Pasinler’de yaptığı önemli yatırım ve hizmetlerle her kesimden insanın takdirini kazanan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nun bu çabası karşılıksız kalmıyor. Sivil kitle örgütleri tarafından da takdir edilen Başkan Ünsal Sertoğlu, köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra özellikle vatandaşların övgüsüne mashar oluyor. Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Ayrancı’da Başkan Ünsal Sertoğlu’na yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

Pasinler’in son yıllarda önemli hizmetler aldığını söyleyen Başkan Ayrancı, son olarak ilçede temeli atılan 100 yataklı termal tesis ve metruk yapıların yıkılarak temizlenmesinin çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Ayrancı,” Yöresel ürünler çarşısı, yeni küçük sanayi sitesi, kentsel dönüşüm projesi, Pasinler deresinin ıslah edilmesi çok büyük hizmetlerdir. Biz ilçemizin her geçen gün geliştiğini ve değiştiğini görüyoruz. Bu hizmetlerde Başkan Ünsal Sertoğlu’nun emeği büyüktür. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Ayrancı’nın ziyaretinden ve övgü dolu sözlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkan Sertoğlu, “Göreve geldiğimizden bu güne kadar Pasinler’in layık olduğu yere gelmesi için büyük çaba gösteriyoruz. Vatandaşlarımız yaptığımız hizmetleri takdir ediyor. Bu da bizim daha büyük şevkle çalışmamızı sağlıyor. Marifet iltifata tabidir. Çöpü toplanamayan bir ilçeden modern bir ilçeye kavuşuyoruz. Daha da önemli hizmetlerimiz olacak. Bende Başkan Hikmet Ayrancı’ya takdirinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.