Pasinler Vefa Grubu ihtiyaçlıların yardımına koşuyor

İLÇELER 15.05.2020 - 12:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Pasinler Vefa Grubu ihtiyaçlıların yardımına koşuyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Pasinler ilçesinde Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.      Pasinler Kaymakamlığı koordinasyonunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları, sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan, engelli, şehit yakını, gazi, yetim ve tüm dar gelirli ailelerin yardımına hızır gibi yetişiyor. Mahallelerde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına kadar giden Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Emrah Saygı ve beraberindekiler, uygulama kapsamında ailelere gıda yardımında bulundu.    Öte yandan Pasinler’de yaşayan 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra ilçede sahipsiz sokak hayvanları beslenirken, sokağa çıkamayan çiftçilerin ise tarım arazileri de ekime hazırlandı. Pasinler Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü Vefa Sosyal Destek Grubu ilçede ihtiyacı olan vatandaşların hizmetine koşmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Pasinler ilçesinde Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.   


  Pasinler Kaymakamlığı koordinasyonunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları, sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan, engelli, şehit yakını, gazi, yetim ve tüm dar gelirli ailelerin yardımına hızır gibi yetişiyor. Mahallelerde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına kadar giden Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Emrah Saygı ve beraberindekiler, uygulama kapsamında ailelere gıda yardımında bulundu. 


  Öte yandan Pasinler’de yaşayan 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra ilçede sahipsiz sokak hayvanları beslenirken, sokağa çıkamayan çiftçilerin ise tarım arazileri de ekime hazırlandı. Pasinler Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü Vefa Sosyal Destek Grubu ilçede ihtiyacı olan vatandaşların hizmetine koşmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.