Polisten şafak operasyonu 9 kişi gözaltına alındı

ASAYİŞ 22.03.2019 - 13:16, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Polisten şafak operasyonu 9 kişi gözaltına alındı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin güven Timleri ile ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan 9 kişi gözaltına alındı
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Edinilen bilgiye göre, kamu düzeninin sağlanması ve suç ve suçlularla mücadele kapsamında  aranan şahısların yakalanması  için 16 farklı adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi.    Operasyon kapsamında Tefecilik ve tehdit suçundan aranan F. A.;  Hırsızlık suçundan aranan  ve hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan F.M; Kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık sucundan aranan ve 1 yıl 9 ay hapis cezası bulunan B. Ç.; İnfaz kurumuna veya tutuk evine yasaklı eşya sokma suçundan aranan 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası bulunan M.Y.; Çocuğun cinsel istismarı suçundan aranan aranan ve 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan A.G.; Fuhuşa teşvik etmek yaptırmak aracılık etmek veya yer temin etmek suçundan aranan 2 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası bulunan N.S.;  Askeri Ceza Kanununa Muhalefet suçundan aranan M.E.; Alkollü Araç Kullanma sucundan aranan E.Ö. ve Yaralama sucundan aranan F.H. yakalanarak gözaltına alındı.    Gözaltına alınan 9 şahıstan 5’i çıkarıldıkları mahkemece  tutuklanarak ceza evine gönderilirken, 4 şahıs ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin güven Timleri ile ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan 9 kişi gözaltına alındı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Edinilen bilgiye göre, kamu düzeninin sağlanması ve suç ve suçlularla mücadele kapsamında  aranan şahısların yakalanması  için 16 farklı adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. 


  Operasyon kapsamında Tefecilik ve tehdit suçundan aranan F. A.;  Hırsızlık suçundan aranan  ve hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan F.M; Kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık sucundan aranan ve 1 yıl 9 ay hapis cezası bulunan B. Ç.; İnfaz kurumuna veya tutuk evine yasaklı eşya sokma suçundan aranan 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası bulunan M.Y.; Çocuğun cinsel istismarı suçundan aranan aranan ve 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan A.G.; Fuhuşa teşvik etmek yaptırmak aracılık etmek veya yer temin etmek suçundan aranan 2 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası bulunan N.S.;  Askeri Ceza Kanununa Muhalefet suçundan aranan M.E.; Alkollü Araç Kullanma sucundan aranan E.Ö. ve Yaralama sucundan aranan F.H. yakalanarak gözaltına alındı. 


  Gözaltına alınan 9 şahıstan 5’i çıkarıldıkları mahkemece  tutuklanarak ceza evine gönderilirken, 4 şahıs ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.