Şefkatli eller derneğinden anlamlı yemek

ERZURUM 11.04.2019 - 12:49, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Şefkatli eller derneğinden anlamlı yemek

Erzurumsonhaber / Erzurum - Şefkatli eller derneği Erzurum'da şefkat dağıtmaya devam ediyor. Erzurum şefkatli eller derneği 40 kişi 8 aile ile Ramazan ayı öncesi yemekte buluştu.   Erzurum şefkatli eller derneği başkanı Nihal Barutçu Aylık olarak düzenlediği şefkat programına bu ay aileleri ile birlikte toplam 40 kişiye İnci Royal Dönercxi Bey'de yemekte buluşturarak güzel bir ortam sağladı.   Şefkatli eller derneği Erzurum başkanı Nihal Barurtçu Erzurumda Şefkat derneği olarak bu ve buna benzer programlarımızın Ramazan ayı ve sonraki aylardada devam edeceğini belirtti.        

Erzurumsonhaber / Erzurum - Şefkatli eller derneği Erzurum'da şefkat dağıtmaya devam ediyor. Erzurum şefkatli eller derneği 40 kişi 8 aile ile Ramazan ayı öncesi yemekte buluştu.

 

Erzurum şefkatli eller derneği başkanı Nihal Barutçu Aylık olarak düzenlediği şefkat programına bu ay aileleri ile birlikte toplam 40 kişiye İnci Royal Dönercxi Bey'de yemekte buluşturarak güzel bir ortam sağladı.

 

Şefkatli eller derneği Erzurum başkanı Nihal Barurtçu Erzurumda Şefkat derneği olarak bu ve buna benzer programlarımızın Ramazan ayı ve sonraki aylardada devam edeceğini belirtti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.