Şelale Deresi görenleri hayran bırakıyor

ERZURUM 18.06.2020 - 14:44, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Şelale Deresi görenleri hayran bırakıyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Olur ilçesine bağlı Soğukgöze köyünde bulunan Şelale Deresi doğa güzellikleri ve küçük şelalelerle kartpostallık görüntülere sahip.      Şırıl şırıl akan berrak suları, etrafındaki rengarenk çiçekler ve kuş seslerinin birleşmesi ile birlikte adeta cennetten bir köşe gibi olan Şelale Deresi'nin bu güzelliklerinin tanıtılarak turizme kazandırılması isteniyor.    Şelale Deresi'nde gezi yapan Ömer Polat, “Bugün Şelale Deresi'nde yürüyüş yaptık. Küçük küçük şelaleler var o şelalelerin altında güzel resimler çekildik. Herkesin bu güzellikleri görmesini isterim herkese tavsiye ederim” dedi.    Soğukgöze köyünden Olgun Akgün ise, “Dere Şelale Deresi bir diğer adı ise alabalık deresidir. Yöremize ait güzelliklerden birisi, tertemiz suyu içinde yaşayan canlıları her şeyi ile dört dörtlük bir yerdir” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Olur ilçesine bağlı Soğukgöze köyünde bulunan Şelale Deresi doğa güzellikleri ve küçük şelalelerle kartpostallık görüntülere sahip.   


  Şırıl şırıl akan berrak suları, etrafındaki rengarenk çiçekler ve kuş seslerinin birleşmesi ile birlikte adeta cennetten bir köşe gibi olan Şelale Deresi'nin bu güzelliklerinin tanıtılarak turizme kazandırılması isteniyor. 


  Şelale Deresi'nde gezi yapan Ömer Polat, “Bugün Şelale Deresi'nde yürüyüş yaptık. Küçük küçük şelaleler var o şelalelerin altında güzel resimler çekildik. Herkesin bu güzellikleri görmesini isterim herkese tavsiye ederim” dedi. 


  Soğukgöze köyünden Olgun Akgün ise, “Dere Şelale Deresi bir diğer adı ise alabalık deresidir. Yöremize ait güzelliklerden birisi, tertemiz suyu içinde yaşayan canlıları her şeyi ile dört dörtlük bir yerdir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.