Şenkaya "Genco" için yasta

İLÇELER 20.04.2019 - 18:16, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Şenkaya "Genco" için yasta

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Şenkaya İlçesinde yaşayan halk arasında “Genco” olarak tanınan ve yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kurmuş olan Yurdakul Güven’in (65) ölümü Şenkayalıları yasa boğdu.      Bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle Erzurum’da tedavi gören Yurdakul Güven dün hayatını kaybetti.    Hiç evlenmeyen ve ilçede yalnız yaşayan Yurdakul Güven’in cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Şenkaya İlçesinde yaşayan halk arasında “Genco” olarak tanınan ve yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kurmuş olan Yurdakul Güven’in (65) ölümü Şenkayalıları yasa boğdu.   


  Bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle Erzurum’da tedavi gören Yurdakul Güven dün hayatını kaybetti. 


  Hiç evlenmeyen ve ilçede yalnız yaşayan Yurdakul Güven’in cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.