Skor Pozitif Futbol Negatif

SPOR 21.06.2020 - 09:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Skor Pozitif Futbol Negatif

Erzurumsonhaber / Erzurum - Koronavirüs nedeniyle ara verilen Ptt 1. Lig  uzun bir aranın ardından nihayet startını verdi. Özellikle Erzurumspor'da pozitif vakaların çıkması, takımda morallerin bozulması karantina günleri, buna bağlı olarak uzun zaman birlikte antrenman yapılamaması akıllarda soru işaretini de beraberinde getirdi. Nitekim o soruların çokta haksız olmadığını bugün oynanan futbolla fazlasıyla görmüş olduk. Erzurumspor takımı verilen bu arada futbolu unutmuş gibiydi adeta...   * * * * * * *   Bugün Eskişehirspor maçı kağıt üzerinde her ne kadar kolay gibi gözükse de saha da zor olacağı belliydi. Ancak ben Erzurumspor'un bu kadar zorlanacağını beklemiyordum, maçın başında özellikle Pote ile maçı koparacak pozisyonlar bulan dadaşlar bir türlü o beklenen golü bulamadı, tabi bunda maçın hakemi Yiğit Arslanın da büyük payı vardı. Erzurumspor'un bir penaltısını birde buz gibi golünü vermeyerek Eskişehirspor'u oyunda tuttu...   * * * * * * *   Dış etkenler bir yana dursun, bugün oynanan futbol benim gözümü korkuttu açıkçası. Hele hele takımın en önemli isimlerinden biri olan sisokko'yu görünce gözlerime inanamadım. Kusura bakmasın ama göbeği bir metre önden gidiyor, acilen kendisine çeki düzen vermesi lazım. Pote yine aynı şekilde saç baş yoldurmaya devam ediyor, onun yerine oyuna giren Oltan tam bir facia Teknik direktör Mehmet Özdilek çok formsuz, bugün Allah yardım etti uzatma dakikalarında da olsa Erzurumspor çok önemli bir üç puanın sahibi oldu. Olası bir puan kaybı Allah korusun bir çuval inciri berbat ederdi..

Erzurumsonhaber / Erzurum - Koronavirüs nedeniyle ara verilen Ptt 1. Lig  uzun bir aranın ardından nihayet startını verdi. Özellikle Erzurumspor'da pozitif vakaların çıkması, takımda morallerin bozulması karantina günleri, buna bağlı olarak uzun zaman birlikte antrenman yapılamaması akıllarda soru işaretini de beraberinde getirdi. Nitekim o soruların çokta haksız olmadığını bugün oynanan futbolla fazlasıyla görmüş olduk. Erzurumspor takımı verilen bu arada futbolu unutmuş gibiydi adeta...

 

* * * * * * *

 

Bugün Eskişehirspor maçı kağıt üzerinde her ne kadar kolay gibi gözükse de saha da zor olacağı belliydi. Ancak ben Erzurumspor'un bu kadar zorlanacağını beklemiyordum, maçın başında özellikle Pote ile maçı koparacak pozisyonlar bulan dadaşlar bir türlü o beklenen golü bulamadı, tabi bunda maçın hakemi Yiğit Arslanın da büyük payı vardı. Erzurumspor'un bir penaltısını birde buz gibi golünü vermeyerek Eskişehirspor'u oyunda tuttu...

 

* * * * * * *

 

Dış etkenler bir yana dursun, bugün oynanan futbol benim gözümü korkuttu açıkçası. Hele hele takımın en önemli isimlerinden biri olan sisokko'yu görünce gözlerime inanamadım. Kusura bakmasın ama göbeği bir metre önden gidiyor, acilen kendisine çeki düzen vermesi lazım. Pote yine aynı şekilde saç baş yoldurmaya devam ediyor, onun yerine oyuna giren Oltan tam bir facia Teknik direktör Mehmet Özdilek çok formsuz, bugün Allah yardım etti uzatma dakikalarında da olsa Erzurumspor çok önemli bir üç puanın sahibi oldu. Olası bir puan kaybı Allah korusun bir çuval inciri berbat ederdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.