Süper Lig’e çıkan Erzurumspor futbolcularını, taraftarlar coşkuyla karşıladı

SPOR 19.07.2020 - 14:36, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Süper Lig’e çıkan Erzurumspor futbolcularını, taraftarlar coşkuyla karşıladı

Erzurumsonhaber / Erzurum - TFF 1. Lig'in 34. haftasında Erzurumspor, evinde Ümraniyespor’u 4-1 yenerek, Süper Lig’e yükseldi. Maçın ardından takım otobüsüyle cadde turuna çıkan yönetim ekibini ve futbolcuları onbinlerce taraftar coşkuyla karşıladı.      TFF 1. Lig’in 34. haftasında Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanan maçın sonucunda Erzurumspor Süper Lig’e yükseldi. Galibiyetin ardından futbolcular takım otobüsüyle Havuzbaşı Kent Meydanına geldi. Erzurumsporlu taraftarlar takımlarını meşalelerle karşıladı. Daha sonra futbolcular ve taraftarlar karşılıklı olarak tezahüratlar yaptı.    Öte yandan kulüp başkanı Hüseyin Üneş ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de takım otobüsünde, taraftarlarla beraber Erzurumspor’un Süper Lig’e yükselişini coşkuyla kutladı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - TFF 1. Lig'in 34. haftasında Erzurumspor, evinde Ümraniyespor’u 4-1 yenerek, Süper Lig’e yükseldi. Maçın ardından takım otobüsüyle cadde turuna çıkan yönetim ekibini ve futbolcuları onbinlerce taraftar coşkuyla karşıladı.   


  TFF 1. Lig’in 34. haftasında Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanan maçın sonucunda Erzurumspor Süper Lig’e yükseldi. Galibiyetin ardından futbolcular takım otobüsüyle Havuzbaşı Kent Meydanına geldi. Erzurumsporlu taraftarlar takımlarını meşalelerle karşıladı. Daha sonra futbolcular ve taraftarlar karşılıklı olarak tezahüratlar yaptı. 


  Öte yandan kulüp başkanı Hüseyin Üneş ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de takım otobüsünde, taraftarlarla beraber Erzurumspor’un Süper Lig’e yükselişini coşkuyla kutladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.