Taksiciler arası silahlı kavga: 1 ölü

ASAYİŞ 26.05.2019 - 14:10, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Taksiciler arası silahlı kavga: 1 ölü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da iki taksi şoförleri arasında çıkan kavga da bir kişi başından vurularak hayatını kaybetti.      Edinilen bilgilere göre, olay Yakutiye ilçesi Kongre caddesinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan taksi durağında F.A. ve N.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle F.A. belinden çıkardığı tabancayla N.A.’yı başından vurdu. Ağır yaralanan N.A. olay yerine çağrılan ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. N.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.    Olay sonrası kaçan F.A.’nın ise yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da iki taksi şoförleri arasında çıkan kavga da bir kişi başından vurularak hayatını kaybetti. 

 
  Edinilen bilgilere göre, olay Yakutiye ilçesi Kongre caddesinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan taksi durağında F.A. ve N.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle F.A. belinden çıkardığı tabancayla N.A.’yı başından vurdu. Ağır yaralanan N.A. olay yerine çağrılan ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. N.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. 


  Olay sonrası kaçan F.A.’nın ise yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.