Tek kişiyle halk günü toplantısı

İLÇELER 04.01.2018 - 12:48, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Tek kişiyle halk günü toplantısı

Oltu Kaymakamlığı tarafından her ayın ilk çarşamba günü gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı’na bu ay yalnızca bir kişi katıldı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - 2017 yılı Ocak ayında başladıktan sonra her ay düzenlenen ve genelde 15 ila 20 kişinin katılım gösterdiği 2018’in ilk Halk Günü’ne sadece bir vatandaş katıldı. Toplantıya katılım gösteren kadın için toplantıyı başlatan Kaymakam Turan, eşinin kendisini terk ettiği için zor durumda olduğunu belirten bir çocuklu kadına yardımcı oldu. Vatandaşların sorunlarına yönelik çözümler üretmek için bu toplantıları tertip ettiklerini belirten Kaymakam Şenol Turan, “Bu toplantılara bir kişi de katılsa, yüz kişi de katılsa vatandaşımızı dinlemek ve eğer elimizden geliyorsa yardımcı olmak zorundayız. Bugün, halk günü toplantılarında böyle bir ilk gerçekleşmiş oldu” şeklinde konuştu.
Oltu Kaymakamlığı tarafından her ayın ilk çarşamba günü gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı’na bu ay yalnızca bir kişi katıldı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - 2017 yılı Ocak ayında başladıktan sonra her ay düzenlenen ve genelde 15 ila 20 kişinin katılım gösterdiği 2018’in ilk Halk Günü’ne sadece bir vatandaş katıldı.


Toplantıya katılım gösteren kadın için toplantıyı başlatan Kaymakam Turan, eşinin kendisini terk ettiği için zor durumda olduğunu belirten bir çocuklu kadına yardımcı oldu.


Vatandaşların sorunlarına yönelik çözümler üretmek için bu toplantıları tertip ettiklerini belirten Kaymakam Şenol Turan, “Bu toplantılara bir kişi de katılsa, yüz kişi de katılsa vatandaşımızı dinlemek ve eğer elimizden geliyorsa yardımcı olmak zorundayız. Bugün, halk günü toplantılarında böyle bir ilk gerçekleşmiş oldu” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.