Tekmanlı öğrencilerden örnek proje

İLÇELER 10.04.2022 - 10:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Tekmanlı öğrencilerden örnek proje

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Tekman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenciler örnek bir projeye imza attı.      Okulda görev yapan meslek dersleri öğretmeni Merve Açıkgöz ve Zeliha Ünal Akdemir’in kuruculuğunu yaptığı ‘Hoş Geldin Eskimeyen Ramazan’ isimli eTwinning projeleri Nisan ayı itibariyle çalışmalarına başladı.    Beş farklı okulun bir araya gelerek yürüttüğü projede, Ramazan ayı süresince; imsakiyeleri hazırlayıp dağıtmak, sahura davul ve maniler eşliğinde kaldırmak, mukabele, teravih namazları, sela ve ezan, gölge oyunları geleneksel iftar programları ve daha birçok etkinlikler yapılacak.    Proje de öğrencilerin aktif rol almalarını sağlayarak kültürel ve manevi değerlerimizi hatırlatma, gelecek nesillere aktarmak planlanıyor. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Tekman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenciler örnek bir projeye imza attı.   


  Okulda görev yapan meslek dersleri öğretmeni Merve Açıkgöz ve Zeliha Ünal Akdemir’in kuruculuğunu yaptığı ‘Hoş Geldin Eskimeyen Ramazan’ isimli eTwinning projeleri Nisan ayı itibariyle çalışmalarına başladı. 


  Beş farklı okulun bir araya gelerek yürüttüğü projede, Ramazan ayı süresince; imsakiyeleri hazırlayıp dağıtmak, sahura davul ve maniler eşliğinde kaldırmak, mukabele, teravih namazları, sela ve ezan, gölge oyunları geleneksel iftar programları ve daha birçok etkinlikler yapılacak. 


  Proje de öğrencilerin aktif rol almalarını sağlayarak kültürel ve manevi değerlerimizi hatırlatma, gelecek nesillere aktarmak planlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.