Tortum Gölünün Obama Kaptanı

İLÇELER 10.09.2020 - 19:27, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Tortum Gölünün Obama Kaptanı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Tortum Gölünde kendi imkanları ile yapmış olduğu tekne ile Tortum gölünde yerli ve yabancı turistleri sekiz yıldır gezdiren İlhan Koç (51) Amerika Birleşik Devletleri'nin eski Devlet Başkanı Barack Hussein Obama'ya benzerliği yüzünden  müşterilerinin ilgi odağı oluyor.      Tortum Gölünde yarım saatli tekne turu kişi başı 15 TL aldığını söyleyen İlhan Koç, “Teknede ikram ettiğimiz çaylardan ücret almıyoruz” dedi.    Kaptan Obama, “Gölde yarım saatlik tekne turu müşterilerimizin bütün stresini alıyor. İyi bir terapi oluyor. Müşterilerimiz tekne turundan sonra mutlu olarak ayrılıyorlar. Herkesi tekne turuna bekleriz” dedi.   

Erzurumsonhaber / Erzurum - Tortum Gölünde kendi imkanları ile yapmış olduğu tekne ile Tortum gölünde yerli ve yabancı turistleri sekiz yıldır gezdiren İlhan Koç (51) Amerika Birleşik Devletleri'nin eski Devlet Başkanı Barack Hussein Obama'ya benzerliği yüzünden  müşterilerinin ilgi odağı oluyor.   


  Tortum Gölünde yarım saatli tekne turu kişi başı 15 TL aldığını söyleyen İlhan Koç, “Teknede ikram ettiğimiz çaylardan ücret almıyoruz” dedi. 


  Kaptan Obama, “Gölde yarım saatlik tekne turu müşterilerimizin bütün stresini alıyor. İyi bir terapi oluyor. Müşterilerimiz tekne turundan sonra mutlu olarak ayrılıyorlar. Herkesi tekne turuna bekleriz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.