TSK Mehmetçik Vakfına bağışladılar

ERZURUM 17.01.2020 - 15:09, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

TSK Mehmetçik Vakfına bağışladılar

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Yakutiye ilçesinde bulunan, Özel Final Akademi Anadolu Lisesi kültür, milli ve manevi değerlerinin öğrencilere aşılaması açısından düzenlediği kermesin gelirini, TSK Mehmetçik Vakfına bağışladı.      TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Alp Arslan Eryılmaz;  1982 yılında kurulan vakfın, vatan hizmeti esnasında şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklere belirlenen esaslara göre ölüm ve maluliyet yardımı yaptığını ifade etti.    Eryılmaz; daha sonra okulun yaptığı bağışa istinaden, Okul Müdürü Mehmet Yıkılmaz’a şehit ve gazi aileleri adına teşekkür ederek, Vakıf Genel Müdürlüğünden gönderilen teşekkür mektubunu kendisine takdim etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Yakutiye ilçesinde bulunan, Özel Final Akademi Anadolu Lisesi kültür, milli ve manevi değerlerinin öğrencilere aşılaması açısından düzenlediği kermesin gelirini, TSK Mehmetçik Vakfına bağışladı.   


  TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Alp Arslan Eryılmaz;  1982 yılında kurulan vakfın, vatan hizmeti esnasında şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklere belirlenen esaslara göre ölüm ve maluliyet yardımı yaptığını ifade etti. 


  Eryılmaz; daha sonra okulun yaptığı bağışa istinaden, Okul Müdürü Mehmet Yıkılmaz’a şehit ve gazi aileleri adına teşekkür ederek, Vakıf Genel Müdürlüğünden gönderilen teşekkür mektubunu kendisine takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.