TUK üyeleri Başhekimi Dr. Mahmut Avcı’yı ziyaret etti

ERZURUM 20.11.2019 - 15:32, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

TUK üyeleri Başhekimi Dr. Mahmut Avcı’yı ziyaret etti

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Kısa adı (TUK) olan Tıpta Uzmanlık Kurulu üyeleri Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Avcı’yı makamında ziyaret ettiler.      Başhekim Dr. Mahmut Avcı’dan şuan hizmetlerine en üst seviyede devam eden mevcut hastane ve yeni hastane hakkında verilen ve verilecek hizmetlerle ilgili bilgiler alan TUK  üyeleri,hastane acil hizmetlerinin verildiği Acil Servis, Beyin Cerrahı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları yanı sıra İç Hastalıkları ve Kalp Damar Cerrahi servislerinin olduğu birimlerin uzman eğitim klinikleri olarak kullanılması konusunda önerilerini sundular.    Başhekim Dr.Mahmut Avcı’dan olumlu yanıtlar alan TUK üyeleri daha sonra eğitime konusu geçen birimleri yerinde gezerek incelemeler yaptılar. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Kısa adı (TUK) olan Tıpta Uzmanlık Kurulu üyeleri Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Avcı’yı makamında ziyaret ettiler.   


  Başhekim Dr. Mahmut Avcı’dan şuan hizmetlerine en üst seviyede devam eden mevcut hastane ve yeni hastane hakkında verilen ve verilecek hizmetlerle ilgili bilgiler alan TUK  üyeleri,hastane acil hizmetlerinin verildiği Acil Servis, Beyin Cerrahı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları yanı sıra İç Hastalıkları ve Kalp Damar Cerrahi servislerinin olduğu birimlerin uzman eğitim klinikleri olarak kullanılması konusunda önerilerini sundular. 


  Başhekim Dr.Mahmut Avcı’dan olumlu yanıtlar alan TUK üyeleri daha sonra eğitime konusu geçen birimleri yerinde gezerek incelemeler yaptılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.