Türkiye 08 Nisan 2020 Koronavirüs durumu

GÜNDEM 08.04.2020 - 20:25, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Türkiye 08 Nisan 2020 Koronavirüs durumu

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından koronavirüs durumunu paylaştı.   08 Nisan itibariyle Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 812 oldu.   Bakan Koca  Evde kalalım dediği paylaşımda " Hastalarımızdan 264’ü daha iyileşti. Yoğun bakım ve entübe hasta sayımızdaki artış hızı düşme eğiliminde. Başarımız izolasyona bağlı. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım. Evde kalalım. "

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından koronavirüs durumunu paylaştı.

 

08 Nisan itibariyle Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 812 oldu.

 

Bakan Koca  Evde kalalım dediği paylaşımda " Hastalarımızdan 264’ü daha iyileşti. Yoğun bakım ve entübe hasta sayımızdaki artış hızı düşme eğiliminde. Başarımız izolasyona bağlı. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım. Evde kalalım. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.