Vali Memiş bağlama çalan öğrenciye türkü söyleyerek eşlik etti

ERZURUM 26.11.2019 - 14:06, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Vali Memiş bağlama çalan öğrenciye türkü söyleyerek eşlik etti

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da bir öğrenci Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret ettiği sırada yanında getirdiği bağlamasıyla mini konser verdi. Vali Memiş ise küçük çocuğa türkü söyleyerek eşlik etti.      Erzurum Şehit Murat Ellik İlkokul 4. Sınıf öğrencisi Bedirhan Aziz Aydın Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret ettiği sırada bağlamasıyla çaldığı türkülerle mesai sonrası Vali Memiş’e mini bir konser verdi. Vali Memiş ise Bedirhan Aziz’in çaldığı “ Diley diley yar” türküsüne eşlik etti.    Valiliğin sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntüler çok sayıda beğeni aldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da bir öğrenci Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret ettiği sırada yanında getirdiği bağlamasıyla mini konser verdi. Vali Memiş ise küçük çocuğa türkü söyleyerek eşlik etti.   


  Erzurum Şehit Murat Ellik İlkokul 4. Sınıf öğrencisi Bedirhan Aziz Aydın Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret ettiği sırada bağlamasıyla çaldığı türkülerle mesai sonrası Vali Memiş’e mini bir konser verdi. Vali Memiş ise Bedirhan Aziz’in çaldığı “ Diley diley yar” türküsüne eşlik etti. 


  Valiliğin sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntüler çok sayıda beğeni aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.