Vali Memiş’in eşi Sibel İnci Memiş çocuklarla buluştu

ERZURUM 24.11.2019 - 12:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Vali Memiş’in eşi Sibel İnci Memiş çocuklarla buluştu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Valisi Okay Memiş'in eşi Sibel İnci Memiş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Nene Hatun Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukları ziyaret etti.      Ziyarette, Nene Hatun Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Aynur Yılmaz,  Sibel İnci Memiş’e kuruluş çalışmaları hakkında bilgi verdi.    Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla bol bol sohbet eden , Sibel İnci Memiş, çocukların eğitimleriyle ilgili yetkililerden bilgi aldı    Çocukların eğitimini önemsediklerini belirten Memiş, ‘'Devletimiz onlar için gerekli olan her türlü fiziki imkanı sağlıyor. Bizlere düşen onlara mahrum kaldıkları aile ortamını elimizden geldiğince yaşatmak, şefkatle davranmak, geleceklerini şekillendirme noktasında yardımcı olmaktır. Çocuklarımızın eğitimlerinin devamlılığını önemsiyoruz" dedi.    Memiş, ziyaret sonunda çocuklarla kitap ve oyuncak hediye etti.    Çocuklar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek,  Sibel İnci Memiş’e teşekkür ettiler. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Valisi Okay Memiş'in eşi Sibel İnci Memiş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Nene Hatun Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukları ziyaret etti.   


  Ziyarette, Nene Hatun Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Aynur Yılmaz,  Sibel İnci Memiş’e kuruluş çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


  Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla bol bol sohbet eden , Sibel İnci Memiş, çocukların eğitimleriyle ilgili yetkililerden bilgi aldı 


  Çocukların eğitimini önemsediklerini belirten Memiş, ‘'Devletimiz onlar için gerekli olan her türlü fiziki imkanı sağlıyor. Bizlere düşen onlara mahrum kaldıkları aile ortamını elimizden geldiğince yaşatmak, şefkatle davranmak, geleceklerini şekillendirme noktasında yardımcı olmaktır. Çocuklarımızın eğitimlerinin devamlılığını önemsiyoruz" dedi. 


  Memiş, ziyaret sonunda çocuklarla kitap ve oyuncak hediye etti. 


  Çocuklar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek,  Sibel İnci Memiş’e teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.