Vali Okay Memiş, Aşık Sümmani Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu

ERZURUM 23.01.2021 - 11:35, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Vali Okay Memiş, Aşık Sümmani Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Valisi Okay Memiş, Aşık Sümmani Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.      Kısa süre önce Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsisi yapılan binada, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Erzurum Devlet Tiyatrosu, Kültür Merkezi Müdürlüğü, İl Nüfus Müdürlüğü ile Palandöken İlçe Nüfus Müdürlüğü hizmet verecek. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Valisi Okay Memiş, Aşık Sümmani Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.   


  Kısa süre önce Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsisi yapılan binada, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Erzurum Devlet Tiyatrosu, Kültür Merkezi Müdürlüğü, İl Nüfus Müdürlüğü ile Palandöken İlçe Nüfus Müdürlüğü hizmet verecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.