Yaz Sonu Cilt lekeleri Sorunsalı

SAĞLIK 28.08.2018 - 10:25, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yaz Sonu Cilt lekeleri Sorunsalı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Hepimizin en büyük korkularından biri şüphesiz ki cilt lekelenmeleri .Bütün bir yılın yorgunluğunu üzerimizden atmak, dinlenmek ve yeniden canlanmak için bir çoğumuz yaz tatiline çıktık kafa dinleyelim, denizin, kumun ve güneşin tadını çıkaralım derken yaz aylarının cildimizde ve vücudumuzda oluşturduğu zararlı etkileri de unutmamak lazım. Peki cilt lekesi nedir nasıl oluşur ve hangi besin desteği cilt lekelenmelerinin azaltılmasına yardımcı olur ? Hadi gelin beraber bakalım.   Yazının Devamı İçin TIKLAYINIZ..

Erzurumsonhaber / Erzurum - Hepimizin en büyük korkularından biri şüphesiz ki cilt lekelenmeleri .Bütün bir yılın yorgunluğunu üzerimizden atmak, dinlenmek ve yeniden canlanmak için bir çoğumuz yaz tatiline çıktık kafa dinleyelim, denizin, kumun ve güneşin tadını çıkaralım derken yaz aylarının cildimizde ve vücudumuzda oluşturduğu zararlı etkileri de unutmamak lazım. Peki cilt lekesi nedir nasıl oluşur ve hangi besin desteği cilt lekelenmelerinin azaltılmasına yardımcı olur ? Hadi gelin beraber bakalım.  

Yazının Devamı İçin TIKLAYINIZ..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.