Yazar Fırat Aksoy'un 'Kripto'nun Şifresi' Kitabı kitapçılarda yerini aldı

KÜLTÜR 19.06.2020 - 11:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yazar Fırat Aksoy'un 'Kripto'nun Şifresi' Kitabı kitapçılarda yerini aldı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'lu  yönetmen, oyuncu, gazeteci, yazar Fırat  Aksoy'un kaleme  aldığı  KRİPTO'NUN ŞİFRESİ  adlı kitap 16 Haziran  tarihi ile kitapçılarda ki raflarda yerini aldı.  Erzurum 'lu değerli  sanatçı  ve gazeteci Fırat Aksoy'un iki yıldır üstünde çalıştığı  kitap, büyük yayın evlerinden olan Herdem Yayıncılık  aracılığı  ile raflar da okuyucu ile buluşmaya hazır.   Allah ve Resulu'une ulaşmak için yollarda ki aşılması gereken yolların nasıl aşilacagını anlattığı kitabın ismi bile ilgi görmeye başladı.  Yazar  ve sanat adamı Fırat  Aksoy  gazetemize  verdiği  özel röportajda,''İnsan nerden gelip,nereye gittiğini unuttu. Bir boşluk içerisinde ve farkında değil. Bu kitap ile  boşluğun nasıl giderilmesi gerektiğini anlattım. Her kesimden insan mutlaka okumalı.''şeklinde  konuştu.   Yazar Aksoy ikinci kitabının da yakında raflarda yerini alacağını müjdesini vererek; ''İkinci kitabımız yakinda sizlerle olacak ve  gündem değişecek.'' dedi. İkinci kitap olan ''şifreci''adlı roman içinde az da olsa dip bilgi verdi.   Yazar Aksoy11 temmuzda kitabın imza günü  saraybosna caddesi uzerinde ki insirah sahaf evinde 14.00 17.00 olacağını belirtti.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'lu  yönetmen, oyuncu, gazeteci, yazar Fırat  Aksoy'un kaleme  aldığı  KRİPTO'NUN ŞİFRESİ  adlı kitap 16 Haziran  tarihi ile kitapçılarda ki raflarda yerini aldı. 


Erzurum 'lu değerli  sanatçı  ve gazeteci Fırat Aksoy'un iki yıldır üstünde çalıştığı  kitap, büyük yayın evlerinden olan Herdem Yayıncılık  aracılığı  ile raflar da okuyucu ile buluşmaya hazır.  


Allah ve Resulu'une ulaşmak için yollarda ki aşılması gereken yolların nasıl aşilacagını anlattığı kitabın ismi bile ilgi görmeye başladı. 


Yazar  ve sanat adamı Fırat  Aksoy  gazetemize  verdiği  özel röportajda,''İnsan nerden gelip,nereye gittiğini unuttu. Bir boşluk içerisinde ve farkında değil. Bu kitap ile  boşluğun nasıl giderilmesi gerektiğini anlattım. Her kesimden insan mutlaka okumalı.''şeklinde  konuştu.

 

Yazar Aksoy ikinci kitabının da yakında raflarda yerini alacağını müjdesini vererek; ''İkinci kitabımız yakinda sizlerle olacak ve  gündem değişecek.'' dedi. İkinci kitap olan ''şifreci''adlı roman içinde az da olsa dip bilgi verdi.

 

Yazar Aksoy11 temmuzda kitabın imza günü  saraybosna caddesi uzerinde ki insirah sahaf evinde 14.00 17.00 olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.