Afet anında sağlık koordinasyonu görüşüldü

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2023 - 23:04, Güncelleme: 25.08.2023 - 10:22
 

Afet anında sağlık koordinasyonu görüşüldü

Afet anında sağlık koordinasyonu görüşüldü
Erzincan İl Sağlık Müdürlüğünde afet anında koordinasyon merkezinin işleyişi ilgili kurumlar ile görüşüldü.Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü SAKOM Birim Sorumlusu Uzman Dr. Ari Avni Erbil, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Gülşah Taş ve İl Sağlık Afet Koordinasyon Merkezi (SAKOM) personelinin katılımlarıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.Gerçekleşen toplantıda, Sağlık Afet Koordinasyon Merkezinin işleyişi hakkında bilgiler verilerek, kentte afet durumlarında Sağlık Bakanlığı ile birlikte paydaş kurumlarla planlama ve bilgi akışının sağlanabilmesi için istişarelerde bulunuldu.
Afet anında sağlık koordinasyonu görüşüldü
Erzincan İl Sağlık Müdürlüğünde afet anında koordinasyon merkezinin işleyişi ilgili kurumlar ile görüşüldü.
Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü SAKOM Birim Sorumlusu Uzman Dr. Ari Avni Erbil, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Gülşah Taş ve İl Sağlık Afet Koordinasyon Merkezi (SAKOM) personelinin katılımlarıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Gerçekleşen toplantıda, Sağlık Afet Koordinasyon Merkezinin işleyişi hakkında bilgiler verilerek, kentte afet durumlarında Sağlık Bakanlığı ile birlikte paydaş kurumlarla planlama ve bilgi akışının sağlanabilmesi için istişarelerde bulunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.