Ankaraspor'un yeni teknik direktörü Adem Çağlayan oldu

SPOR 22.08.2022 - 22:49, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ankaraspor'un yeni teknik direktörü Adem Çağlayan oldu

Erzurumsonhaber / Erzurum - TFF 2.lig takımlarından Ankaraspor'da teknik direktörlüğe Adem Çağlayan getirildi.   BB Erzurumspor (3. lig , 2.lig ve 1.lig şampiyonlukları ),  Boluspor, Trabzon Hekimoğlu FK, Altay sk ve Pendikspor (2.lig şampiyonu) kuluplerinde yardımcı antrenörlük yapan Adem Çağlayan Ankaraspor'a imza attı.   Ankaraspor'un Batıkent tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Çağlayan; "Sayın Başkanımız beni aradığı zaman Pendikspor'da Osman Özköylü hocamızın aktif olarak yardımcısıydım, Osman hocam başkanımız ile görüşmem için müsade etti. Başkanımız ile bir araya geldikten sonra, tecrübesi, duruşu, hataya bakış açısı, samimiyeti ve bana olan inancını belli etmesi sonucunda fikir birliğine varıp bu yolu beraber yürüme kararı aldık.   Allah'ın izni ile Gece Gündüz demeden çalışıp Ankarasporumuzu layık olduğu yerlere taşımaya çalışacağız."  ifadelerini kullandı.     Ankaraspor'un yeni teknik direktörü Adem Çağlayan'ın başarılı olacağına inandığını ifade eden  Ankaraspor başkanı Mehmet Emin Katipoğlu; "Adem hocamla çalışmak bizim için gurur verici, daha öncede takip ettiğim başarılı bir hocamız. Adem hocamızın Allahın izni ile başarılı olacağına adım gibi eminim. Osman Özköylü hocamada müsade ettiği için ayrıca teşekkür ederim. Ankarasporumuz için hayırlı uğurlu olsun İnşallah." değerlendirmesinde bulundu. Bu arada göreve başlayan Erzurumlu teknik direktör Adem Çağlayan'ın yardımcı antrenörlüğünü ise yine bir Erzurumlu olan İsa Atik Palandöken yapacak.      
Erzurumsonhaber / Erzurum - TFF 2.lig takımlarından Ankaraspor'da teknik direktörlüğe Adem Çağlayan getirildi.
 
BB Erzurumspor (3. lig , 2.lig ve 1.lig şampiyonlukları ),  Boluspor, Trabzon Hekimoğlu FK, Altay sk ve Pendikspor (2.lig şampiyonu) kuluplerinde yardımcı antrenörlük yapan Adem Çağlayan Ankaraspor'a imza attı.
 
Ankaraspor'un Batıkent tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Çağlayan; "Sayın Başkanımız beni aradığı zaman Pendikspor'da Osman Özköylü hocamızın aktif olarak yardımcısıydım, Osman hocam başkanımız ile görüşmem için müsade etti. Başkanımız ile bir araya geldikten sonra, tecrübesi, duruşu, hataya bakış açısı, samimiyeti ve bana olan inancını belli etmesi sonucunda fikir birliğine varıp bu yolu beraber yürüme kararı aldık.
 
Allah'ın izni ile Gece Gündüz demeden çalışıp Ankarasporumuzu layık olduğu yerlere taşımaya çalışacağız."  ifadelerini kullandı.
 
 
Ankaraspor'un yeni teknik direktörü Adem Çağlayan'ın başarılı olacağına inandığını ifade eden  Ankaraspor başkanı Mehmet Emin Katipoğlu; "Adem hocamla çalışmak bizim için gurur verici, daha öncede takip ettiğim başarılı bir hocamız. Adem hocamızın Allahın izni ile başarılı olacağına adım gibi eminim.

Osman Özköylü hocamada müsade ettiği için ayrıca teşekkür ederim. Ankarasporumuz için hayırlı uğurlu olsun İnşallah." değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada göreve başlayan Erzurumlu teknik direktör Adem Çağlayan'ın yardımcı antrenörlüğünü ise yine bir Erzurumlu olan İsa Atik Palandöken yapacak.

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.