Elazığ’da cadde ortasında taşlı sopalı kavga: 1 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2024 - 19:16, Güncelleme: 27.02.2024 - 11:16
 

Elazığ’da cadde ortasında taşlı sopalı kavga: 1 yaralı

Elazığ’da cadde ortasında taşlı sopalı kavga: 1 yaralı
Elazığ’da iki grup arasında cadde ortasında çıkan taşlı sopalı kavgada 1 kişi yaralandı.Olay, Nailbey Mahallesi Yeşildere Sokak’ta meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Çıkan tartışma daha sonra taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavga eden iki gruba müdahale ederek, şahıslar hakkında işlem başlattı. Kavgada yaralanan şahsın ambulansta tedavisi yapıldı. Kavga anı ise cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
Elazığ’da cadde ortasında taşlı sopalı kavga: 1 yaralı
Elazığ’da iki grup arasında cadde ortasında çıkan taşlı sopalı kavgada 1 kişi yaralandı.
Olay, Nailbey Mahallesi Yeşildere Sokak’ta meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Çıkan tartışma daha sonra taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavga eden iki gruba müdahale ederek, şahıslar hakkında işlem başlattı. Kavgada yaralanan şahsın ambulansta tedavisi yapıldı. Kavga anı ise cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.