Elazığ’da cep telefonu çalan hırsız yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2023 - 11:44, Güncelleme: 24.01.2023 - 11:15
 

Elazığ’da cep telefonu çalan hırsız yakalandı

Elazığ’da cep telefonu çalan hırsız yakalandı
Elazığ’da bir iş yerinde cep telefonu çalan zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Gazi Caddesi’nde bulunan Elliler Çarşısı içerisinde gerçekleşen ve kendilerine iletilmeyen cep telefonu hırsızlığı olayı ile ilgili çalışma başlattı. Ekiplerce yapılan güvenlik kamerası ve saha çalışmasında zanlının G.U. (43) olduğunu belirledi. Güvenlik güçleri, G.U.’yu aynı gün içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.
Elazığ’da cep telefonu çalan hırsız yakalandı
Elazığ’da bir iş yerinde cep telefonu çalan zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Gazi Caddesi’nde bulunan Elliler Çarşısı içerisinde gerçekleşen ve kendilerine iletilmeyen cep telefonu hırsızlığı olayı ile ilgili çalışma başlattı. Ekiplerce yapılan güvenlik kamerası ve saha çalışmasında zanlının G.U. (43) olduğunu belirledi. Güvenlik güçleri, G.U.’yu aynı gün içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.
Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.