Erzurum’da dağ keçileri görüntülendi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2024 - 23:00, Güncelleme: 06.01.2024 - 14:18
 

Erzurum’da dağ keçileri görüntülendi

Erzurum’da dağ keçileri görüntülendi
Erzurum’un Uzundere ilçesinde grup halinde gezen dağ keçileri görüntülendi.Karayolu üzerinde görüntülenen dağ keçisi sürüsünün hareketli halleri ve taşların üzerindeki koşturmaları dikkat çekti. Sayıları 20’den fazla olan dağ keçisi ve yavruları yola yakın bir konumda otlandıktan sonra tepelerin ardından gözden kayboldu. Anneleri ile birlikte gezen yavru keçiler görüntü alan vatandaşlardan kaçmadıkları görüldü.
Erzurum’da dağ keçileri görüntülendi
Erzurum’un Uzundere ilçesinde grup halinde gezen dağ keçileri görüntülendi.
Karayolu üzerinde görüntülenen dağ keçisi sürüsünün hareketli halleri ve taşların üzerindeki koşturmaları dikkat çekti. Sayıları 20’den fazla olan dağ keçisi ve yavruları yola yakın bir konumda otlandıktan sonra tepelerin ardından gözden kayboldu. Anneleri ile birlikte gezen yavru keçiler görüntü alan vatandaşlardan kaçmadıkları görüldü.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.