Esrarengiz insan iskeleti yol kenarında gözüküyor

İLÇELER 06.10.2022 - 18:30, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Esrarengiz insan iskeleti yol kenarında gözüküyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Oltu ilçesinde yol kenarında yol kenarında toprağa gömülü insan kemikleri dikkat çekiyor.     Oltu Dümbüllü deresine giden yolun yan yamacında görülen insan cesedi bir tarihin habercisi olabilir. Balçık içinde olan insan iskeletinin çok eski yıllara ait olabileceği düşünülüyor. İskeletin incelenip,  hangi yüz yıla ait olduğu belirlenmesi isteniyor.    Oltulu vatandaşlar bu iskeleti arkeologların incelemesini istiyorlar. Vatandaşlar bölgede belki de bir medeniyetin kalıntılarının ortaya çıkabileceğini belirtiliyor. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Oltu ilçesinde yol kenarında yol kenarında toprağa gömülü insan kemikleri dikkat çekiyor.  


  Oltu Dümbüllü deresine giden yolun yan yamacında görülen insan cesedi bir tarihin habercisi olabilir. Balçık içinde olan insan iskeletinin çok eski yıllara ait olabileceği düşünülüyor. İskeletin incelenip,  hangi yüz yıla ait olduğu belirlenmesi isteniyor. 


  Oltulu vatandaşlar bu iskeleti arkeologların incelemesini istiyorlar. Vatandaşlar bölgede belki de bir medeniyetin kalıntılarının ortaya çıkabileceğini belirtiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.