AK Parti’li meclis üyesi ve yeğeninin öldürülmesiyle ilgili 4 şahıs yakalandı

SANAT 04.09.2020 - 19:30, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

AK Parti’li meclis üyesi ve yeğeninin öldürülmesiyle ilgili 4 şahıs yakalandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Karayazı ilçesinde AK Parti’li meclisi üyesi ve yeğeninin öldürülmesi olayına karıştıkları belirlenen 4 terör örgütü yanlısı yapılan operasyonla yakalandı.      Edinilen bilgiye göre, Karayazı ilçesinde terör örgütü PKK/KCK’nın milis işbirlikçi yapısında oldukları ve 18 Haziran 2019 tarihinde AK Parti Karayazı Belediye Meclis Üyesi Savcı Küçük ve Yeğeni Ahmet Küçük’ün öldürülmesi olayında teröristlere yardım ve yataklık ettikleri belirlenen F.P., A.B., M.Ç. ve B.Ş. isimli şahıslar, ev ve eklentilerinde yapılan operasyonla yakalandı. Yakalanan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Karayazı ilçesinde AK Parti’li meclisi üyesi ve yeğeninin öldürülmesi olayına karıştıkları belirlenen 4 terör örgütü yanlısı yapılan operasyonla yakalandı.   


  Edinilen bilgiye göre, Karayazı ilçesinde terör örgütü PKK/KCK’nın milis işbirlikçi yapısında oldukları ve 18 Haziran 2019 tarihinde AK Parti Karayazı Belediye Meclis Üyesi Savcı Küçük ve Yeğeni Ahmet Küçük’ün öldürülmesi olayında teröristlere yardım ve yataklık ettikleri belirlenen F.P., A.B., M.Ç. ve B.Ş. isimli şahıslar, ev ve eklentilerinde yapılan operasyonla yakalandı.

Yakalanan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.