Anne oğul gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

İLÇELER 02.09.2021 - 11:50, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Anne oğul gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzincan'da dün sabah saatlerinde meydana trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve oğlu bugün öğle namazını müteakip ebediyete uğurlandı.      Bursa'dan  Aşkale'ye seyir halinde olan Süleyman Önal idaresindeki otomobil Erzincan, Kantarlar mevkiine geldiğinde sürücünün uyuması sonucunda şarampole yuvarlandı. Takla atan otomobilde bulunan Önal ailesinden anne Tuba (38) ve küçük oğlu Mehmet Emin Önal (9) hayatını kaybederken baba ve diğer oğlu kazayı hafif yaralarla atlatmış Erzincan Devlet Hastanesinde yapılan tedavileri sonrası taburcu olmuşlardı.    Kazada hayatını kaybeden Anne ve oğul Önal ailesi Aşkale Merkez Camisi'nde kılınan öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.    Cenaze namazına aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzincan'da dün sabah saatlerinde meydana trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve oğlu bugün öğle namazını müteakip ebediyete uğurlandı.   


  Bursa'dan  Aşkale'ye seyir halinde olan Süleyman Önal idaresindeki otomobil Erzincan, Kantarlar mevkiine geldiğinde sürücünün uyuması sonucunda şarampole yuvarlandı. Takla atan otomobilde bulunan Önal ailesinden anne Tuba (38) ve küçük oğlu Mehmet Emin Önal (9) hayatını kaybederken baba ve diğer oğlu kazayı hafif yaralarla atlatmış Erzincan Devlet Hastanesinde yapılan tedavileri sonrası taburcu olmuşlardı. 


  Kazada hayatını kaybeden Anne ve oğul Önal ailesi Aşkale Merkez Camisi'nde kılınan öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. 


  Cenaze namazına aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.