Aşkale Kaymakamı ve Belediye Başkanından bayram ziyareti

ERZURUM 14.05.2021 - 13:17, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aşkale Kaymakamı ve Belediye Başkanından bayram ziyareti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ramazan Bayramı münasebeti ile Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu ve Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.      İlçe protokolü sabah erken saatlerde önce  görevi başında bulunan İlçe Emniyetini ve sonrasında ilçe  Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.    Protokol, ziyaretler çerçevesinde  merkezde ve köylerde bulunan şehit ailelerini de unutmadı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ramazan Bayramı münasebeti ile Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu ve Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.   


  İlçe protokolü sabah erken saatlerde önce  görevi başında bulunan İlçe Emniyetini ve sonrasında ilçe  Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. 


  Protokol, ziyaretler çerçevesinde  merkezde ve köylerde bulunan şehit ailelerini de unutmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.