Avrupa Curling Şampiyonasına katılacak A Milli Takım Kadrosu Açıklandı

SPOR 15.10.2019 - 15:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Avrupa Curling Şampiyonasına katılacak A Milli Takım Kadrosu Açıklandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Avrupa Curling Şampiyonası 16 - 23 Kasım 2019 tarihleri arasında İsveç'in Helsingborg şehrinde düzenlenecektir.   Şampiyonaya 18 ülkeden 26 takım katılacaktır.   Şampiyonada Kadın Milli Takımımız grubunda Belarus, İngiltere, İspanya, Finlandiya, Macaristan, İtalya, Litvanya, Polonya ve Slovakya ile mücadele edecektir.   Erkek Milli Takımımız ise grubunda Polonya, Litvanya, Letonya, İsrail, Fransa, Belarus ve Avusturya ile mücadele edecektir.      Şampiyonada ilk maçımıza Erkek Milli Takımımız Litvanya karşısında çıkacaktır. Kadın Milli Takımımız ilk maçında ise Polonya'nın rakibi olacaktır.   Müsabakalar 16 Kasım 2019 tarihinde başlayacak ve 23 Kasım 2019 tarihinde sona erecektir.    Tony Zummack yönetimindeki A Milli Takım Sporcuları ise   Curling Kadın A Milli Takım    Antrenör : Sadık TOPALOĞLU - Dilşat YILDIZ - Öznur POLAT - Mihriban POLAT - Semiha KONUKSEVER - Özlem POLAT     Curling Erkek A Milli Takım   Antrenör : Ahmet ÇELİK - Uğurcan KARAGÖZ - Oğuzhan KARAKURT - Muhammed Zeki UÇAN - Muhammed Enes ÇAĞLAYAN - Orhun YÜCE   Avrupa Curling Şampiyonasına katılacak idareci, antrenör ve sporcularımıza başarılar dileriz.   

Erzurumsonhaber / Erzurum - Avrupa Curling Şampiyonası 16 - 23 Kasım 2019 tarihleri arasında İsveç'in Helsingborg şehrinde düzenlenecektir.

 

Şampiyonaya 18 ülkeden 26 takım katılacaktır.

 

Şampiyonada Kadın Milli Takımımız grubunda Belarus, İngiltere, İspanya, Finlandiya, Macaristan, İtalya, Litvanya, Polonya ve Slovakya ile mücadele edecektir.

 

Erkek Milli Takımımız ise grubunda Polonya, Litvanya, Letonya, İsrail, Fransa, Belarus ve Avusturya ile mücadele edecektir.   

 

Şampiyonada ilk maçımıza Erkek Milli Takımımız Litvanya karşısında çıkacaktır. Kadın Milli Takımımız ilk maçında ise Polonya'nın rakibi olacaktır.

 

Müsabakalar 16 Kasım 2019 tarihinde başlayacak ve 23 Kasım 2019 tarihinde sona erecektir. 

 

Tony Zummack yönetimindeki A Milli Takım Sporcuları ise

 

Curling Kadın A Milli Takım 

 

Antrenör : Sadık TOPALOĞLU

- Dilşat YILDIZ

- Öznur POLAT

- Mihriban POLAT

- Semiha KONUKSEVER

- Özlem POLAT

 

 

Curling Erkek A Milli Takım

 

Antrenör : Ahmet ÇELİK

- Uğurcan KARAGÖZ

- Oğuzhan KARAKURT

- Muhammed Zeki UÇAN

- Muhammed Enes ÇAĞLAYAN

- Orhun YÜCE

 

Avrupa Curling Şampiyonasına katılacak idareci, antrenör ve sporcularımıza başarılar dileriz.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.