Aydemir: ‘Türk Polisine minnettarlığımız sonsuzdur'

SİYASET 10.04.2021 - 19:48, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aydemir: ‘Türk Polisine minnettarlığımız sonsuzdur'

Erzurumsonhaber / Erzurum - Milletvekili Aydemir, ‘‘Şehit Fethi Sekinler ve yol arkadaşları var oldukça huzur, emniyet ve güven ortamını kimse bozamayacak; Milli hafıza, her biri bayrak şahsiyet olan şehit polislerimizin hatıralarını aziz bir emanet olarak koruyacaktır. ‘ dedi      AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Huzurun devamı, asayişin korunması, güven ortamının muhafazası, kardeşliğe kasteden hainlerin emellerine ulaşmaması uğrunda; coğrafyamızın birlik, dirlik ve beraberlik ikliminde ilelebet baki kalması için canlarını adayan şehit polislerimize rahmet niyaz ediyor, her biri fedakarlık timsali polisimizin ve Türk Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. ‘ dedi.    Türk Polis Teşkilatına Minnettarız    Milletvekili Aydemir, ‘Hayatımızın hemen her safhasında toplumun huzur, emniyet ve güvenlik kaydındaki beklentilerinin karşılanması; ülkemizin bir huzur adresi olması odağında özel yaşamlarından dahi taviz vererek görev yapan Emniyet Teşkilatımız her daim gurur kaynağımız olmuştur. Milli iradeye kastedenler karşısında destansı bir duruş sergileyerek 15 Temmuz’daki hain kalkışmaya dur diyerek milli dirilişe tebdil eden, milli irade şahlanışında öncü olan Emniyet Teşkilatı mensuplarına minnettarlığımız sonsuzdur. ‘ mesajını verdi.    Emniyet Şehitleri, Milli İrade Yüreğinde Yaşıyor    Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Türk Milleti,  milli iradenin diri kalması yolunda can adayan Şehit Ahmet ve Mehmet Oruç, Nedip Cengiz Eker, Münir Murat Ertekin, Zeynep Sağır’la ifade bulan 15 Temmuz şehitlerini asla unutmayacak, FETÖ iblisleri ve onların işbirlikçilerine karşı iman dolu göğüsleriyle karşı duran Emniyet Şehitleri Türk Polis Teşkilatımızın da ufku olarak kalacaktır. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.’  kaydını düştü.    Onlar Bayrak Şahsiyettir    Milletvekili Aydemir, ‘‘Şehit Fethi Sekinler ve yol arkadaşları var oldukça huzur, emniyet ve güvenimizi kimse bozamayacaktır. Milli hafıza, her biri bayrak şahsiyet olan şehit polislerimizin hatıralarını aziz bir emanet olarak koruyacak; Türk Polisi hainlerin, bölücülerin korkulu rüyası, milli iradenin gönlünde ise fedakarlık şahikası olmayı sürdürecektir. Rabbim her daim muinleri olsun. ‘ vurgusunda bulundu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Milletvekili Aydemir, ‘‘Şehit Fethi Sekinler ve yol arkadaşları var oldukça huzur, emniyet ve güven ortamını kimse bozamayacak; Milli hafıza, her biri bayrak şahsiyet olan şehit polislerimizin hatıralarını aziz bir emanet olarak koruyacaktır. ‘ dedi   


  AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Huzurun devamı, asayişin korunması, güven ortamının muhafazası, kardeşliğe kasteden hainlerin emellerine ulaşmaması uğrunda; coğrafyamızın birlik, dirlik ve beraberlik ikliminde ilelebet baki kalması için canlarını adayan şehit polislerimize rahmet niyaz ediyor, her biri fedakarlık timsali polisimizin ve Türk Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. ‘ dedi. 


  Türk Polis Teşkilatına Minnettarız 


  Milletvekili Aydemir, ‘Hayatımızın hemen her safhasında toplumun huzur, emniyet ve güvenlik kaydındaki beklentilerinin karşılanması; ülkemizin bir huzur adresi olması odağında özel yaşamlarından dahi taviz vererek görev yapan Emniyet Teşkilatımız her daim gurur kaynağımız olmuştur. Milli iradeye kastedenler karşısında destansı bir duruş sergileyerek 15 Temmuz’daki hain kalkışmaya dur diyerek milli dirilişe tebdil eden, milli irade şahlanışında öncü olan Emniyet Teşkilatı mensuplarına minnettarlığımız sonsuzdur. ‘ mesajını verdi. 


  Emniyet Şehitleri, Milli İrade Yüreğinde Yaşıyor 


  Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Türk Milleti,  milli iradenin diri kalması yolunda can adayan Şehit Ahmet ve Mehmet Oruç, Nedip Cengiz Eker, Münir Murat Ertekin, Zeynep Sağır’la ifade bulan 15 Temmuz şehitlerini asla unutmayacak, FETÖ iblisleri ve onların işbirlikçilerine karşı iman dolu göğüsleriyle karşı duran Emniyet Şehitleri Türk Polis Teşkilatımızın da ufku olarak kalacaktır. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.’  kaydını düştü. 


  Onlar Bayrak Şahsiyettir 


  Milletvekili Aydemir, ‘‘Şehit Fethi Sekinler ve yol arkadaşları var oldukça huzur, emniyet ve güvenimizi kimse bozamayacaktır. Milli hafıza, her biri bayrak şahsiyet olan şehit polislerimizin hatıralarını aziz bir emanet olarak koruyacak; Türk Polisi hainlerin, bölücülerin korkulu rüyası, milli iradenin gönlünde ise fedakarlık şahikası olmayı sürdürecektir. Rabbim her daim muinleri olsun. ‘ vurgusunda bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.