Başkan Taşçı, AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş’a Oltu taşı tespih hediye etti

İLÇELER 30.08.2021 - 11:12, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkan Taşçı, AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş’a Oltu taşı tespih hediye etti

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve heyeti Artvin'de 22 Temmuz'da yaşanan sel ve heyelanlardan etkilenen ilçeleri incelemek için Artvin’e geldi.      Başkanvekili Kurtulmuş başkanlığındaki AK Parti heyeti, Artvin  Valisi Yılmaz Doruk'u  ziyareti esnasında afattan zarar gören Belediyelere destek  amaçlı Artvin’de bulunan Oltu Belediye Başkanı ve Çoruh Havzası Kalkınma Birliği Başkanı Necmettin Taşçı ve meclis üyeleri  AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş ve AK Parti MKYK üyesi Hayati Yazıcı'ya birer  özel yapım   Oltu Taşı Tespihi hediye etti.    Başkan Taşçı ile ayaküstü sohbet eden AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş tespih için teşekkür ederek Oltu halkına selamlarını iletti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve heyeti Artvin'de 22 Temmuz'da yaşanan sel ve heyelanlardan etkilenen ilçeleri incelemek için Artvin’e geldi.   


  Başkanvekili Kurtulmuş başkanlığındaki AK Parti heyeti, Artvin  Valisi Yılmaz Doruk'u  ziyareti esnasında afattan zarar gören Belediyelere destek  amaçlı Artvin’de bulunan Oltu Belediye Başkanı ve Çoruh Havzası Kalkınma Birliği Başkanı Necmettin Taşçı ve meclis üyeleri  AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş ve AK Parti MKYK üyesi Hayati Yazıcı'ya birer  özel yapım   Oltu Taşı Tespihi hediye etti. 


  Başkan Taşçı ile ayaküstü sohbet eden AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş tespih için teşekkür ederek Oltu halkına selamlarını iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.