Başkan Yaptırmış, 23 Nisan'da koltuğu çocuklara devretti

İLÇELER 23.04.2022 - 11:51, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkan Yaptırmış, 23 Nisan'da koltuğu çocuklara devretti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu bir günlüğüne 5. sınıf öğrencisi Ecrin Kavuk'a devretti.      Hakkı Pınar İlköğretim Okulu 11 yaşındaki  5. sınıf öğrencisi Ecrin Kavuk'u makamında ağırlayan Yaptırmış  minik başkana bir talimatı olup olmadığını sordu. Ecrin Kavuk' da, Ramazan ayı dolayısıyla zabıta ekiplerinin fırın denetimlerini artırılmasını, park ve bahçelerde ki temizliğe dikkat edilmesi ve sokak hayvanları için barınakların yapılması talimatını verdi.    Çocuk başkana çeşitli hediyeler veren Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış geleceğimizin teminatı tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Başkan Yaptırmış ‘Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Yarının büyükleri ve yöneticileri olacak yavrularımız, ülkemizi daha güzel günlere taşıyacaklar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum’ dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu bir günlüğüne 5. sınıf öğrencisi Ecrin Kavuk'a devretti.   


  Hakkı Pınar İlköğretim Okulu 11 yaşındaki  5. sınıf öğrencisi Ecrin Kavuk'u makamında ağırlayan Yaptırmış  minik başkana bir talimatı olup olmadığını sordu. Ecrin Kavuk' da, Ramazan ayı dolayısıyla zabıta ekiplerinin fırın denetimlerini artırılmasını, park ve bahçelerde ki temizliğe dikkat edilmesi ve sokak hayvanları için barınakların yapılması talimatını verdi. 


  Çocuk başkana çeşitli hediyeler veren Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış geleceğimizin teminatı tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Başkan Yaptırmış ‘Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Yarının büyükleri ve yöneticileri olacak yavrularımız, ülkemizi daha güzel günlere taşıyacaklar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.