Başkan Yaşar'dan 7 / 24 kar mesaisi

İLÇELER 25.02.2020 - 12:27, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkan Yaşar'dan 7 / 24 kar mesaisi

Çat Balediyesi Karla Mücadele Ekipleri Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat Belediyesi karla mücadele ekipleri dün akşam saatlerinde yoğunlaşan kar yağışı nedeniyle teyakkuza geçti.   Belediye karla mücadele ekibi gece saatlerinden itibaren kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve sorumluluk alanındaki kırsal mahallelerde ulaşımın aksamadan yürütülmesi adına aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Kar kalınlığının yer yer 3 metreye kadar eriştiği Çat’ta belediye ekiplerinin aralıksız çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.    Karla mücadele çalışmalarını bizzat koordine eden Çat Belediye Başkanı Melik YAŞAR; “Kışın biz evimizde penceremizi bile açamazken arkadaşlarımız karda fırtınada tipide çalışmalarını yürütüyorlar. Vatandaşlarımızın zorlu kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için Belediye ekiplerimizin 7/24 mesaiye hazır olduğunu bildirmek isterim. Gerek kar kalınlığının 3 metreye kadar ulaştığı kırsal mahallelerimizde gerekse ilçe merkezinde yorulmadan emek sarf eden çalışma arkadaşlarıma özverili çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.  Yakın zamanda belediyemiz araç parkına kazandırdığımız araçlar ve iş makinesi de karla mücadele çalışmalarımıza katkı sağlamıştır. İnşallah önümüzdeki günlerde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına iş makinesi parkımızı daha da büyüteceğiz.” dedi.
Çat Balediyesi Karla Mücadele Ekipleri Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat Belediyesi karla mücadele ekipleri dün akşam saatlerinde yoğunlaşan kar yağışı nedeniyle teyakkuza geçti.

 

Belediye karla mücadele ekibi gece saatlerinden itibaren kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve sorumluluk alanındaki kırsal mahallelerde ulaşımın aksamadan yürütülmesi adına aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Kar kalınlığının yer yer 3 metreye kadar eriştiği Çat’ta belediye ekiplerinin aralıksız çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

 

Karla mücadele çalışmalarını bizzat koordine eden Çat Belediye Başkanı Melik YAŞAR; “Kışın biz evimizde penceremizi bile açamazken arkadaşlarımız karda fırtınada tipide çalışmalarını yürütüyorlar. Vatandaşlarımızın zorlu kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için Belediye ekiplerimizin 7/24 mesaiye hazır olduğunu bildirmek isterim. Gerek kar kalınlığının 3 metreye kadar ulaştığı kırsal mahallelerimizde gerekse ilçe merkezinde yorulmadan emek sarf eden çalışma arkadaşlarıma özverili çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.  Yakın zamanda belediyemiz araç parkına kazandırdığımız araçlar ve iş makinesi de karla mücadele çalışmalarımıza katkı sağlamıştır. İnşallah önümüzdeki günlerde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına iş makinesi parkımızı daha da büyüteceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.