BB Erzurumspor - Antalyaspor maçının hakemleri stada gelmedi

SPOR 19.07.2021 - 13:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor - Antalyaspor maçının hakemleri stada gelmedi

Erzurumsonhaber / Erzurum -  BB Erzurumspor-Antalyaspor ile saat 16.00’da yapacağı hazırlık maçına hakemler gelmedi.      Erzurum’da kamp yapan BB Erzurumspor ve Antalyaspor Kazım Karabekir Stadyumunda hazırlık maçı için bir araya geldi. Saat 16.00’da başlayacak olan maç henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı hakemlerin maça gelmemesinden dolayı başlamadı. Isınma hareketlerini sürdüren her iki takım futbolcuları alınacak kararı bekliyor. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  BB Erzurumspor-Antalyaspor ile saat 16.00’da yapacağı hazırlık maçına hakemler gelmedi.   


  Erzurum’da kamp yapan BB Erzurumspor ve Antalyaspor Kazım Karabekir Stadyumunda hazırlık maçı için bir araya geldi. Saat 16.00’da başlayacak olan maç henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı hakemlerin maça gelmemesinden dolayı başlamadı. Isınma hareketlerini sürdüren her iki takım futbolcuları alınacak kararı bekliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.