Bir Çuval İncir Berbat Olmasın

SPOR 29.04.2021 - 22:11, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bir Çuval İncir Berbat Olmasın

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor son haftaların formda takımı, son 3 maçından 9 puan çıkaran Dadaşlar büyük bir avantaj yakalamıştı, taaa kiiii bugüne kadar! Başakşehir'le final niteliğinde bir maça çıkan Dadaşlar, hem maçı hem de avantajını kaybetti! Yani aklım almıyor! Maça çok iyi başlamışsın! Golü bulmuşsun! Hem de maçın başında! Rakibin maçın henüz 18. dakikasında 10 kişi kalmış, yani herşey elinde artık! Ama sen ne yapıyorsun? Elindeki maçı veriyorsun! Oldu mu şimdi bu? Olacak iş mi? Bir takım nasıl olur da böyle basit şekilde bir maçı verir, al ben istemiyorum puanlar senin olsun dercesine?! Boumal! Bu adamın sahada yaptığı tek olumlu iş topu alıp bir sağa bir sola, bir ileri bir geri oynamak! Başka hiçbir halta yaramayan bomboş bir futbolcu! Erzurumspor'a zerre katkısı yok, Ama zararı çok! Boumal yüzünden kaybedilen onlarca maç sayarım! Başakşehir maçı da bunlara dahil, Sağolsun Boumal yüzünden bir maçı daha kaybetti Erzurumspor! O nasıl penaltı? Yahu Boumal ceza sahası içerisindesin, baskı yok, rakibin bir tehlikeli atağı yok, Başakşehir'li futbolcu son kozunu oynamış kaleye şutunu atmış, topu Szumski mükemmel bir şekilde kurtarmış, ne diye elini kolunu sokuyorsun o topa?! Penaltı olacağını bilmiyor musun? Belli ki senin VAR'dan haberin yok, ama senden başka herkesin haberi Var. Nitekim hakemin uyarısıyla VAR devreye girdi ve senin yüzünden Erzurumspor hiç yoktan golü kalesinde gördü! Ve Yılmaz Vural Hocam seni çok eleştirdim, alınan galibiyetlerle tepki topladım, ama bugün yine gösterdi ki oyuncu değişiklikleri facia! Geçen hafta Gaziantep FK karşısında Omolo'yu çıkardın Erzurumspor golü yedi! Bu hafta yine Omolo'yu çıkardın Erzurumspor yine golü yedi! Ben ışıklı tabela kalktığında hem hücuma katkısı olmayan hem de saçma sapan bir penaltı yaptırıp rakibi oyuna ortak eden Boumal'ın numarasını beklerdim, ama olmadı sen Boumal'ı oyunda tutmaya devam ettin ve üstüne takımın en kreatif oyuncusu olan Obertan'ı kenara aldın! Olmadı hocam yine yanlış yaptın ve bu mağlubiyetinde baş mimarı oldun! Yılmak yok henüz lig bitmedi! Şimdi takıma iyi bir terapi ve iyi bir taktik çalışması gerekiyor, çünkü Erzurumspor'un bu hafta oynayacağı maç sadece maç değil, bir var olma savaş'ı, hem de kurtlar sofrasında söz sahibi olan Fenerbahçe ile! Nasıl olur? bilinmiyorum ama! bu maçtan en az 1 puan alınması şart oğlu şart! Fenerbahçe maçı Otobandan çıkıştaki son yol ayrımı Erzurumspor, ya yola devam edecek ya da tamam deyip o yoldan çıkacak. Dileriz işi buraya kadar getirmişken yola devam edilir ve bir çuval İncir berbat olmaz!

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor son haftaların formda takımı, son 3 maçından 9 puan çıkaran Dadaşlar büyük bir avantaj yakalamıştı, taaa kiiii bugüne kadar! Başakşehir'le final niteliğinde bir maça çıkan Dadaşlar, hem maçı hem de avantajını kaybetti!

Yani aklım almıyor!

Maça çok iyi başlamışsın!

Golü bulmuşsun!

Hem de maçın başında!

Rakibin maçın henüz 18. dakikasında 10 kişi kalmış, yani herşey elinde artık!

Ama sen ne yapıyorsun?

Elindeki maçı veriyorsun!

Oldu mu şimdi bu?

Olacak iş mi?

Bir takım nasıl olur da böyle basit şekilde bir maçı verir, al ben istemiyorum puanlar senin olsun dercesine?!

Boumal!

Bu adamın sahada yaptığı tek olumlu iş topu alıp bir sağa bir sola, bir ileri bir geri oynamak!

Başka hiçbir halta yaramayan bomboş bir futbolcu! Erzurumspor'a zerre katkısı yok, Ama zararı çok!

Boumal yüzünden kaybedilen onlarca maç sayarım!

Başakşehir maçı da bunlara dahil,

Sağolsun Boumal yüzünden bir maçı daha kaybetti Erzurumspor!

O nasıl penaltı?

Yahu Boumal ceza sahası içerisindesin, baskı yok, rakibin bir tehlikeli atağı yok, Başakşehir'li futbolcu son kozunu oynamış kaleye şutunu atmış, topu Szumski mükemmel bir şekilde kurtarmış, ne diye elini kolunu sokuyorsun o topa?! Penaltı olacağını bilmiyor musun? Belli ki senin VAR'dan haberin yok, ama senden başka herkesin haberi Var. Nitekim hakemin uyarısıyla VAR devreye girdi ve senin yüzünden Erzurumspor hiç yoktan golü kalesinde gördü!

Ve Yılmaz Vural

Hocam seni çok eleştirdim, alınan galibiyetlerle tepki topladım, ama bugün yine gösterdi ki oyuncu değişiklikleri facia!

Geçen hafta Gaziantep FK karşısında Omolo'yu çıkardın Erzurumspor golü yedi!

Bu hafta yine Omolo'yu çıkardın Erzurumspor yine golü yedi! Ben ışıklı tabela kalktığında hem hücuma katkısı olmayan hem de saçma sapan bir penaltı yaptırıp rakibi oyuna ortak eden Boumal'ın numarasını beklerdim, ama olmadı sen Boumal'ı oyunda tutmaya devam ettin ve üstüne takımın en kreatif oyuncusu olan Obertan'ı kenara aldın! Olmadı hocam yine yanlış yaptın ve bu mağlubiyetinde baş mimarı oldun!

Yılmak yok henüz lig bitmedi!

Şimdi takıma iyi bir terapi ve iyi bir taktik çalışması gerekiyor, çünkü Erzurumspor'un bu hafta oynayacağı maç sadece maç değil, bir var olma savaş'ı, hem de kurtlar sofrasında söz sahibi olan Fenerbahçe ile!

Nasıl olur?

bilinmiyorum ama!

bu maçtan en az 1 puan alınması şart oğlu şart! Fenerbahçe maçı Otobandan çıkıştaki son yol ayrımı Erzurumspor, ya yola devam edecek ya da tamam deyip o yoldan çıkacak.

Dileriz işi buraya kadar getirmişken yola devam edilir ve bir çuval İncir berbat olmaz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.